Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam kızlar kızım 2 ay 8 günlük gece 12de uyutuyorum sabah 5 de kalkıyor ama artık gece uyku saatini öne almak istiyorum siz bebeklerinizi gece kaçta yatırıyorsunuz nasıl düzene sokabilirim
selam kızlar kızım 2 ay 8 günlük gece 12de uyutuyorum sabah 5 de kalkıyor ama artık gece uyku saatini öne almak istiyorum siz bebeklerinizi gece kaçta yatırıyorsunuz nasıl düzene sokabilirim
hep aynı saatte belli rituellerle bebeğinizi yatmaya alıştırabilirsiniz. mesala ılık duş, hep aynı gece kıyafetlerini giyme, aynı ninnilerle yatağa yatma vs gibi. havalar sıcak olduğundan her akşam uyutmak istediğiniz saatte duş aldırabilir, masaj yağıyla hafif masaj yapabilr ve bebeğinize göstererek aynı gece kıyafetini giydirebilirsiniz. bebeğiniz çok küçük ama yine de siz penye bir kıyafeti gece kıyafeti olarak seçerseniz ve her akşam bunu bebeğinize göstererek giydirirseniz, uyuma saatiyle uyku arasında ilişki kurması kolaylaşır. bunları yaparken bebeğinizle "haydi bakalıııımi şimdi uyuyacağııııız" gibi tatlı cümleler kurarsanız, çok küçük olsa bile aynı saatlerde aynı şeyleri söylediğinizi birkaç günde anlayacaktır. aynı ninnileri söylemek de bebeğinizi uykuya daha kolay daldırır. özellikle de, ninniyi monoton bir şekilde söylerseniz daha kolay uyur.
biz aslında hergün 10da duş alıp bebk yağıyla masaj yapıp odasına giriyoruz ışıkları kapatıyoruz ninnide söylüyorum ama 10dk uyuyor tamam uyudu diyip çıkıyorum ama ağlayarak uyanıyor bidaha 12ye kadar hiç susmadan ağlıyor napıcam bilmiyor ama dediklerinizde deniycem
ben yaptıklarımdan bahsedeyim aksam üzeri gezdiyoruz saat 5 ten sonra , aksam 7-8 gibi banyo yaptırıyoruz. 9 gibi emzirip uyutuyorum hergün aynı saatte , karanlık ve sessiz biroda da , dikkatini dağıtacak hiç bisey olmayacak
peki gece emzirmek için kaç kere uyandırıyosunuz dün akşam denedik ve 10 çeyrek geçe uyudu kızım ve çok mutlu oldum ama 12de emzirdim bidıaha uynmadı emmeye 5buçağa kadar
valla saat 10 gibi uyutanlara hayranım bende biz saat 1 olmadan uyumuyoruz. nasıl düzene sokacağım bilmiyorum saat 10 da odaya götürüyorum ışıkları loş yapıyorum uyku moduna geçiyoruz ama nafile saat 1 den önce uyumuyo 10 11 gibi uyutanlar günlük rutininiz nasıl?
bizim saat 14.30 gibi duş saat 15de uyku
saat 17de uyanıyor saat
saat 18 ile 19 arası uyku
saat 21de 15 dk uyku ve gece 1 e kadar uyumuyor
banyo saatini falan nasıl düzene sokmam gerek ya bilemiyorum erken uyuması için
canım ben 2 gündür düzene sokmaya çalışıyorum iyide gidiyor sizde geç yatıyormuşsunuz duş saatini bence geçe al ilk önce. ben 9buçukta duş aldırıyorum arkasından emdiriyorum 10da uyuyor artık ve bende dinlencek zaman buluyorum çok şükür artık
canım ben 2 gündür düzene sokmaya çalışıyorum iyide gidiyor sizde geç yatıyormuşsunuz duş saatini bence geçe al ilk önce. ben 9buçukta duş aldırıyorum arkasından emdiriyorum 10da uyuyor artık ve bende dinlencek zaman buluyorum çok şükür artık
dün gece geç saatte duş aldırdım aldırmaz olaydım saat 9da yıkadım 10da uyudu 11de kalktı sonra gece 2.30a kadar uyumadı ben yine bildiğimi yapıyım bari olmadı uyku çaylarını denicem