iyi akşamlar arkadaşlar.29 yaşındayım ve öğretmenim.nereden başlayacağımı bilemiyorum.baskıcı bir ailede yetiştim.okumak,kendi paramı kazanmak için çokkk çabaladım ailemin ve akrabalarımızın köstek olmasına rağmen.hakaret,şiddet içinde yetiştim.bu ortam sonucunda fazla konuşmayan kendiyle yarışan,kendini kurtarma peşinde olan bir karaktere büründüm.sonunda üniversiteyi uzak yerde okudum.bitince tekrar eve döndüm.vee zorda olsa atandım.fakat babam diğer ablalarımı zorla evlendirmesine rağmen beni evlendirmek istemedi nişan zamanı atanmamış olmama rağmen
hayatta arayıp bulamayacağım bir eşe sahibim.ailem onlara yardım etmeden evlendiğim için düğün zamanı düşman oldu.eşimin ve benim ailemden uzak bir yerdeyiz şu an zor bir yer olmasına rağmen evimin içi huzurluydu.fakat ben istemediğimi bildiği halde eşim memlekete tayin istedi
ben gitmek istemiyorum çünkü aileme kafa olarak çok uzağım düğün zamanı düşmanlıkları bitmesine rağmen eşimin ailesini de görmek istemiyorum çünkü çok konuşuyorlar.benimde sürekli gevezelik yapmamı onların peşinden koşmamı istiyorlar.bende kesinlikleri bunları yapacak biri değilim.şimdi bende tayin isteyip gittiğimizde ailem para konusunu açacak(yapmasalar da kafamda yer etti) eşimin ailesi yakın olmuyorum diye sitem edecek.ben herkesle aynı zevklerde,karakterde olmak zorunda mıyım
bunlar yetmiyor gibi eşimin benden büyük ablası beni kıskanıyor.açıkca belli etmiyor ama anlıyorum.bana zerre kadar yakınlık göstermediği halde benden yakınlık bekliyor.göremeyince başka bahanelerle üstü kapalı yorum yapıyor.şimdiye kadar ben hiç muhattap olmadım eşim korudu beni peki gidince nasıl davranayım yorum yapın lütfen.kafam çok karışık.aşırı tartışıyoruz eşimle