Yardım KANAMA :((((

secret_rose

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
6
0
286
Erzincan
Sevgili arkadaşlarım ve ablalarım ben 7 haftalık hamileyim dün gece yatmadan önce idrara çıktıktan sonra tuvalet kağıdıyla temizlerken kanamam oldu rengi kırmızıydı. İkinci idrarda da tekrarladı. Acile gittiğimizde doktorun bu kanamaya gelemeyeceği söylendi ve progestan 100 mg ilaç hemşire tarafından verildi. Sabah poliklinik te doktor ultrasonda bebeğin kalp atışlarını duyduğunu aynı ilacı kullanmam ve dinlenmem gerektiğini söyledi başka da bir açıklama yapmadı. İlacı kullanıyorum şu an hala adetimin son günlerinde olduğu gibi açık kahverengi leke her idrara çıktığımda geliyor. Bu kanamanın sebebi ve lekelerin sürmesi normal midir yoksa bir sorun var mı salı günü tekrar doktora gideceğim lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın zaten doğu da olduğumuz için doktor sıkıntımız da var. Yardımlarınızı bekliyorum.

canim gecms olsun. hic korkma bazi gebelerde oluyor bu durum. bebegin kalp atisi normalse sorun yom. ama sen artik daha dikkatli olmalusin. sirt uzeri yatip dinlen. sakin ev filan supurme. agir kaldirma. sadece dinlen. bir de kabiz olmamaya calis.

kanama kirmizi ise suan aktif bir kanama vardir. eger kahveyse artik iceride kanama yoktur daha onceki kanaman oldugunu gosterir. eger kirmuzi kanamaya doner ve miktari artarsa daha buyuk bir hastaneye git canim. suan zaten o ilactan baska birsey vermezler sana.

Canim öncelikle gecmis olsun. Biliyorum zor ama icini ferah tutmaya calis cunku bebeginin kalbi atiyormus. Ben de aynisini yasadim. Boyle durumlarda dr yatak istirahati veriyor. Ben 1 aydir yatiyorum, sukurler olsun ki eskiye nazaran daha iyiyim. Kanamanin kirmizidan kahveye donmesi de iyi canim. Doktora tekrardan gidene kadar yat devamli istirahat et. Allah yar ve yardimcin olsun. Insallah kisa zamanda atlatirsin canim

Hepinize çok teşekkür ederim doktordan çok içimi rahatlattınız soru bile sormaya fırsat vermeden herşeye olur böyle şeyler diye cevap veriyorlar bana da dinlenmelisin dedi öğretmen olduğumu söyledim gelen cevap çok anlamsızdı ÖĞRETMENLİK YAPMAN DİNLENME ENGEL DEĞİL rapor veremem dedi. Sizlerin yazdıkları sayesinde içim biraz rahatladı cevap veren herkese çok TEŞEKKÜR EDERİM.

Benim de 7 haftalik hamieyken kahverengi lekelenmem olmustu. Ayni ilaci kullandim 1 hafta surdu neredeyse lekelenmem. Sonra gecti. Fazla kanaman olmadigi surece sorun yok demisti doktor. Kesenin etrafinda kanlanma olmus fazla hareket etme yat surekli işe de gitme demisti. Cok sukur bisey olmadi. Oglusum dogdu bile

Doktorlara bunlar normal geliyor. Benim kirmizi kanama cok siddetli olmustu ve bir haftayi da gecmisti simdi kahverengi lekelenme seklinde oluyor. Rapor alabilseydin keske en azindan bi muddet dinlenebilirdin. Cok ayakta kalma, evde de is yapma birak iyilesince yapariz bebegini dusun dinlen.

Ayyy allah anali babali buyutsun, uzun omur versin. Biz de alsak bebislerimizi kucaklarimiza bi an once.. Gozum korktu zaten artik ikinciye cesaretim yok, bi tane yeter :))

şu an bende seninle aynı durumu yaşıyorum çok hafif lekelenme var 2 gündür hastanelerdeyim doktor bana progestan diye bi ilaç verdi dinlenmemi ağır kaldırmamamı ayakta kalmamamı söyledi bende öğremenim dedi aynı cevabı verdi en azından nöbet için bi kağıt yazıp verdi onu da yapmayacaktı bende ısrar ettim benim sadece 2 gün dersim olduğu için istirahat konusunda ısrar etmedim 5 gün gitseydim kesinlikle ısrar ederdim umarım bişey olmaz ilacı kullanalı lekelenmem geçti ama tabi hala endişeleniyorum çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun salı günü doktoruma gitcem tekrar rapor için konuşacağım ama olmazsa yapacak birşey yok ayakta kalmadan yorulmadan geçireceğim günlerimi Allah sizinde yardımcınız olsun inşallah kısa zamanda bu zor günlerimizi atlatırız...

inş sağ salim atlatırız eğer doktor rapor vermezse doktorunu falan değiştir bence dediğim gibi ben sadece 2 gün gittiğim için ve öğrencilere sınav yapacağım için çok ısrar etmedim eğer 5 gün gidiyorsan mutlaka rapor almaya bak zaten bende gideceğim gün hep oturacağım lise olduğu için yoksa ilkokul falan olsa mümkün değil oturmak hayırlısıyla allah bebeğimizi bize bağışlasın

inş sağ salim atlatırız eğer doktor rapor vermezse doktorunu falan değiştir bence dediğim gibi ben sadece 2 gün gittiğim için ve öğrencilere sınav yapacağım için çok ısrar etmedim eğer 5 gün gidiyorsan mutlaka rapor almaya bak zaten bende gideceğim gün hep oturacağım lise olduğu için yoksa ilkokul falan olsa mümkün değil oturmak hayırlısıyla allah bebeğimizi bize bağışlasın

bugün doktora gittim, bebeğimin kalp atışlarını duyduk :) anlatılamaz bi duygu. doktor yerleşme kanaması olabilir dedi, şuan kesede herhangi bir kanama görünmüyor içiniz rahat olsun dedi. progestan kullanmaya devam 4. aya kadar. kendimi yorgun hissettiğim çin rapor istedim verdi 5 gün. lekelenme olur dedi ama eve geldiğimde fasulye büyüklüğünde bi parça geldi koyu kan pıhtısı şeklinde bu normal mi acaba tekrar doktora gitsem mi ???? bilemedim rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Canim gozun aydin :) benim de o haftalarda kanamam vardi ben avuc ici kadar pihti dusurmeme ragmen dr agrin yoksa telaslanmayip yatmaya devam etmemi soylemisti. Istersen telefoniyen olsun bi gorus doktorunla.. Insallah lekelenmeye bagli biseydir.

Ne kadar dinlenmiştin biraz bAhseder misin lütfen ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…