- 27 Şubat 2012
- 16.974
- 28.701
- 798
- Konu Sahibi padmeamidalaa
-
Sevmeye firsatim kalmiyo desem yeridir ne zaman sevmeye kalksam beni itiyo kendinden ay iyice tripli sevgililer gibi olduk biz de :)
Takma, takma
Ben benimkileyle kustum cumartesi geldi evimize aniden benim ustum musait degildi direk yatak odama gectim . Kus oldugum icin ve habrr gelmedigi icin gtmedim yanina bagira bgira biseyler dedi duymamak icin kulaklik taktim. Cunku duysam eminim kafaya takip hasta olucam. Soylebip soylenip gtmis... :)
Evet ya yazikYazik biz gelinlere ya vallahi :)
Evet ya yazik
Bigun kv olursam hiic boyle olmucam
Burda sıkk sıııkk konusuldugu icin kv diyoruz :)Kesinliklee ben de cok cici bi kv olucam ♡ iyiymis bu arada ilk defa duydum KV
Aynı evde yaşamıyorsun inşallah?
Böyle kaynanalarin laflarini agizlarina tikayacaksin. Onu kendi silahiyla vuracaksin. Mesela sana "bakamaz bu" dedi ya. Sen de "bu bana yardim ederse dogurrum bitane" diye yapistiracaksin cevabi. Ogluna da sikayet edemez. Ne diyecek karin bana "bu" dedi mi diyecek. Kendini ezdirme ver cevabini. Esine de yansitma hicbisey.
Kv sinirlari zorluyor gbi.
Ama ben " bu" kelimesinden daha cok yemeklerime laf atmasindan huylanirdim.
Benim annem eski toprak olarak anneme " bu " demek ayip desem anlmaz mesel. Konusma tarzi o annemin, en normal kelimedir ona o.
Kayınvalide yi takmadığın günler mutlusunArkadaslar merhaba, ben universite son sinifta okuyorum ve 10 aylik evliyim, esim calisiyor. Ve kayinvalidemle aram hic ama hic iyi degil. Biz daha esimle sevgiliyken bile iyi degildi. Ilk tanistigimda bi insana isinamadiysam biraz zor oluyo benim icin zaten ama cok cabaladim aramiz duzelsin diye. Ama o israrla bi sorun cikariyor. Mesela oturuyoruz komsuda hep beraber, surekli bana laf gondermeler falan. Komsunun biri soruyo iste bebek dusunuyo musunuz vsvs hayir daha erken falan diyince kayinvalidem "ay hayatim ne bebegi hem okuyup hem de nasil baksin BU" demeler. Evet yanlis duymadiniz Bu diye hitap etti bana herkesin icinde. Ya da yaptigim yemekleri begenmez. Ben onu dusunup hediye aldim dogum gununde, canta almistim. O bu rengi hic sevmezmis, canta neden deri kokuyomus o cantayi hangi kiyafetiyle takicakmis??? Hahahhah artik sinirden guluyorum yaOnceden kafama cok takmiyodum ama su aralar cok sinirimi bozmaya basladi bu durum Zaten benim ailemle de cok gorusmuyor kendisi. Surekli diger geliniyle kiyasliyor beni ve cok agrima gidiyor Ayrica esimi benden kiskaniyor resmen bu durumu yasayanlar vardir mutlaka aramizda. Esimle bu konuyu konustum o da gidip annesiyle konustu ama bi cozume varamiyoruz. Artik ne yapsam bilmiyorum esimle aramin bozulmasindan korkuyorum. Ne yapabilirim bana yardim eder misiniz rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?