• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDIM/ Kayınvalidem :(

Takma, takma

Ben benimkileyle kustum cumartesi geldi evimize aniden benim ustum musait degildi direk yatak odama gectim . Kus oldugum icin ve habrr gelmedigi icin gtmedim yanina bagira bgira biseyler dedi duymamak icin kulaklik taktim. Cunku duysam eminim kafaya takip hasta olucam. Soylebip soylenip gtmis... :)

Takma, takma

Ben benimkileyle kustum cumartesi geldi evimize aniden benim ustum musait degildi direk yatak odama gectim . Kus oldugum icin ve habrr gelmedigi icin gtmedim yanina bagira bgira biseyler dedi duymamak icin kulaklik taktim. Cunku duysam eminim kafaya takip hasta olucam. Soylebip soylenip gtmis... :)

Yazik biz gelinlere ya vallahi :)

Ben zaten eve git-okula git-ders calis üçlüsü arasinda mekik dokuyorum bi de sevgili annecigimin tavirlariyla ugrasiyorum :KK45:

Böyle kaynanalarin laflarini agizlarina tikayacaksin. Onu kendi silahiyla vuracaksin. Mesela sana "bakamaz bu" dedi ya. Sen de "bu bana yardim ederse dogurrum bitane" diye yapistiracaksin cevabi. Ogluna da sikayet edemez. Ne diyecek karin bana "bu" dedi mi diyecek. Kendini ezdirme ver cevabini. Esine de yansitma hicbisey.

Böyle kaynanalarin laflarini agizlarina tikayacaksin. Onu kendi silahiyla vuracaksin. Mesela sana "bakamaz bu" dedi ya. Sen de "bu bana yardim ederse dogurrum bitane" diye yapistiracaksin cevabi. Ogluna da sikayet edemez. Ne diyecek karin bana "bu" dedi mi diyecek. Kendini ezdirme ver cevabini. Esine de yansitma hicbisey.

Bakarim aslinda ama su an cok yogunum okul falan beni cok yoruyor. Cok da istiyorum anne olmayi ama hayatimizi yoluna koyup hazir olduktan sonra insallah :) ya ben o an cok sinirleniyorum ya cevap verirsem falan tartismaya donusur diye korkuyorum bi de cok sinirlenince aglamaya basliyorum daha beter ederim her seyi diye cevap veremiyorum :(

Kv sinirlari zorluyor gbi.
Ama ben " bu" kelimesinden daha cok yemeklerime laf atmasindan huylanirdim.
Benim annem eski toprak olarak anneme " bu " demek ayip desem anlmaz mesel. Konusma tarzi o annemin, en normal kelimedir ona o.

Kv sinirlari zorluyor gbi.
Ama ben " bu" kelimesinden daha cok yemeklerime laf atmasindan huylanirdim.
Benim annem eski toprak olarak anneme " bu " demek ayip desem anlmaz mesel. Konusma tarzi o annemin, en normal kelimedir ona o.

Orada ignelemek icin kullandi bu kelimesini o yuzden bozuldum ben de hani kucumsemek icin. Ben onun gibi yagli sulu falan yapmam genelde zeytinyagli tuzsuz sebze agirlikli falan yaparim o da hic sevmez ama diger turlu yapsam da benim mideme dokunuyor :) yani biz kendi duzenimizi kurduk ama mudahale ediyor surekli iste sorunumuz bu bence

Cevabi yapistirmadikca rahat edemezsiniz...
Benim kv de beni tersler dururdu yeni evliyken aman iyi olalim agzimizin tadi bozulmasin Ali Riza bey diye diye iki seneyi devirdim neler duymadim ki, gogusler memeler saclarim azmiz velan halbuki fistik gibiyimdir ;)
Derken baktim kisilik haklarimi ihlal ediyor esimde onun huyu oyle idare et diyor bende careyi alttan almamakla buldum.
Cok iyi oldu cokta guzel oldu.
Simdi tirsiyor cunki tersliyorum.
Laf cakamadan hop geri iade ediyorum.
Simdi hanimhanimcik oturuyoruz :D

hediye alma, sık görüşme, mesafe koy. olay tamam. ayrıca şu elti olayına gelince, seni sinirlendirmek için yapıyor. eltinin haberi bile yoktur çoğu yaptığı şeyden :)

Arkadaslar merhaba, ben universite son sinifta okuyorum ve 10 aylik evliyim, esim calisiyor. Ve kayinvalidemle aram hic ama hic iyi degil. Biz daha esimle sevgiliyken bile iyi degildi. Ilk tanistigimda bi insana isinamadiysam biraz zor oluyo benim icin zaten ama cok cabaladim aramiz duzelsin diye. Ama o israrla bi sorun cikariyor. Mesela oturuyoruz komsuda hep beraber, surekli bana laf gondermeler falan. Komsunun biri soruyo iste bebek dusunuyo musunuz vsvs hayir daha erken falan diyince kayinvalidem "ay hayatim ne bebegi hem okuyup hem de nasil baksin BU" demeler. Evet yanlis duymadiniz Bu diye hitap etti bana herkesin icinde. Ya da yaptigim yemekleri begenmez. Ben onu dusunup hediye aldim dogum gununde, canta almistim. O bu rengi hic sevmezmis, canta neden deri kokuyomus o cantayi hangi kiyafetiyle takicakmis??? Hahahhah artik sinirden guluyorum ya :KK70: Onceden kafama cok takmiyodum ama su aralar cok sinirimi bozmaya basladi bu durum :KK43: Zaten benim ailemle de cok gorusmuyor kendisi. Surekli diger geliniyle kiyasliyor beni ve cok agrima gidiyor :KK43: Ayrica esimi benden kiskaniyor resmen bu durumu yasayanlar vardir mutlaka aramizda. Esimle bu konuyu konustum o da gidip annesiyle konustu ama bi cozume varamiyoruz. Artik ne yapsam bilmiyorum esimle aramin bozulmasindan korkuyorum. Ne yapabilirim bana yardim eder misiniz rica etsem :KK61:
Kayınvalide yi takmadığın günler mutlusun

Umursama. Sen umursamazsan o çatlar. Hediye felan da alma. Mesafeli ol, aynı ortama girmemeye çalış. Planların hep onsuz olsun. Gereken yerde gereken cevabi da ver. Ezdirme öyle kendini.

Back
X