YARDIM KIZÇLER .)

Suziiii007

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
237
68
48
33
Arkadaşlar merhaba 1 yıllık evliyim .Eşimle hala bir birleşme yaşanmadı.çok üzülüyoruz çok seviyoruz birbimizi fakat eşim ilişki anında ereksiyonu gidiyor başta herşe güzel giderken ben biraz canım yandığında eşim korkuyo ve penisi iniyor .soruduğumda korkuyorum içimde korku oluşuyor diyo ve eşim de bakir hiç daha önceden bişey yaşamamış ve çok belli kan testi verdi hiçbirsorun yok bende de yok zorluk çekiyoruz sizce napmalıyız yardımınıza ihtiyacım var.

Arkadaşlar merhaba 1 yıllık evliyim .Eşimle hala bir birleşme yaşanmadı.çok üzülüyoruz çok seviyoruz birbimizi fakat eşim ilişki anında ereksiyonu gidiyor başta herşe güzel giderken ben biraz canım yandığında eşim korkuyo ve penisi iniyor .soruduğumda korkuyorum içimde korku oluşuyor diyo ve eşim de bakir hiç daha önceden bişey yaşamamış ve çok belli kan testi verdi hiçbirsorun yok bende de yok zorluk çekiyoruz sizce napmalıyız yardımınıza ihtiyacım var.
Bilmiyorum faydası olur mu ama biz eşimle hafta da 1 yada en fazla 2 kere ilişkiye gireriz normalde ama eşim aktara çocuğumuz olmuyor diye söyledi aktarda bunu verdi eşime aslında sperm arttırması için falan olabilir ama şöyle oldu eşim onu yediği gün 3 kere ilişkiye girdi ve penisi hiç inmedi boşalmasına rağmen istersen bir aktara sorabilirsin bunu gösterip

Eklentiler

• 16107057385963225602829221409943.webp
    16107057385963225602829221409943.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 26
Back