Agzinimi yeyim senin :)) insallahtutunmaya çalışan bir bebecik var gibi sanki :) İnşallah öyle olsun. Benim adetime 3 gün kala gelmişti o kahve lekeler. yerleşme kanamasıymış. Geç döllenmeyse hemen çıkmayabilir testte.
canım bişey diyemicem benimde bu ay 10gün gecikti adetim normalde benimde hep düzenliudi ilk defa böyle bi gecikme yaşadım ama benim kahverengi lekelenme falan olmadı bende idrar kan tahlili yaptırmıstım negatif çıkmıştı progestan kullandım adet olabilmek için ve çok şükür bugün yani gecikmemin 10.günü adet oldumarkadaşlar merhaba yeni üyeyim, sorum olacaktı yardımcı olursanız çok seviririm.
adetimin normalde bugün 4.günü olması gerekirken regl olmadım normal adetimin 1.gününde kahverengi az az lekelenmeler geldi ve 2.günün sonunda tamamen bitti. o sırada bende sürekli kasıkta ağrı mide bulantısı bel ağrısı vardı. bugün ve adetimin ilk günü ve bugün idrar testi yaptım negatif çıktı. şuan ne hamileliğe dair belirti var ne de adetime dair. ve ben bu belirsizlikten çok sıkıldım. hep adetim düzenliydi. sizce neden olabilir böyle bir durum yaşayan var mı benim gibi. Nolur cvp
canım bişey diyemicem benimde bu ay 10gün gecikti adetim normalde benimde hep düzenliudi ilk defa böyle bi gecikme yaşadım ama benim kahverengi lekelenme falan olmadı bende idrar kan tahlili yaptırmıstım negatif çıkmıştı progestan kullandım adet olabilmek için ve çok şükür bugün yani gecikmemin 10.günü adet oldum
rica ederm cnm kan tahlili yaptır bence kafan rahatlasın belki idrar testinde yanılma olmuştur geç döllenme falandırBenim aklımı bulandıran zaten adetimin ilk günü gelen kahverengi lekelenmeler, çoğu insanda oluyormuş. Tek umudum o :) tşk cvbın için
rica ederm cnm kan tahlili yaptır bence kafan rahatlasın belki idrar testinde yanılma olmuştur geç döllenme falandır
Arkadasim tahminin dogruymus ama tutamamis bugün leke geldi randevum vardi gittim doktora doktorda bu sekilde söylemis esime ve simdi bi hap yazdi agnucasyon devam etcem vitaminede ve bi hap daha yazdi yumurtlayiktan sonra iccem yumurtami tutcakmis tutunmasi icin yardim baya üzüdüm hayirlisi adet basladigina göre ovulasyon ve adeti beklemeye devam :)))tutunmaya çalışan bir bebecik var gibi sanki :) İnşallah öyle olsun. Benim adetime 3 gün kala gelmişti o kahve lekeler. yerleşme kanamasıymış. Geç döllenmeyse hemen çıkmayabilir testte.
haaay canım, tutunamamış mı? hayırlısı.Kendini üzmek yok ama.Sonuçta hamile kalabiliyorsun. bir hapla çözülebilecek bir durum varmışş. Hadi bakalım hayırlı haberler bence çok yakında.Arkadasim tahminin dogruymus ama tutamamis bugün leke geldi randevum vardi gittim doktora doktorda bu sekilde söylemis esime ve simdi bi hap yazdi agnucasyon devam etcem vitaminede ve bi hap daha yazdi yumurtlayiktan sonra iccem yumurtami tutcakmis tutunmasi icin yardim baya üzüdüm hayirlisi adet basladigina göre ovulasyon ve adeti beklemeye devam :)))
Evet napıyım simdi ikinci günüm tekrar baslarız saymaya devamlı iki hap içiyodum ovulasyondan sonra üç olucak hadi hayırlısıhaaay canım, tutunamamış mı? hayırlısı.Kendini üzmek yok ama.Sonuçta hamile kalabiliyorsun. bir hapla çözülebilecek bir durum varmışş. Hadi bakalım hayırlı haberler bence çok yakında.
İnsanadet olunca yıkılıyor amahaaay canım, tutunamamış mı? hayırlısı.Kendini üzmek yok ama.Sonuçta hamile kalabiliyorsun. bir hapla çözülebilecek bir durum varmışş. Hadi bakalım hayırlı haberler bence çok yakında.
:/ canım eminim zordur ama, tutunmaya çalışması demek olası bir hamilelik oluyor yani bunda bir sıkıntı yok demek. niyetim salt seni ümitlendirmek değil vallahi bak tek hapla tutunmasını sağlayacak gibime geliyor.Hayırlı haberini alacağım ben senin :)İnsanadet olunca yıkılıyor ama(
Hap verdi zaten sanırım bekkeyı görcez bugun baslıcam hapa :):/ canım eminim zordur ama, tutunmaya çalışması demek olası bir hamilelik oluyor yani bunda bir sıkıntı yok demek. niyetim salt seni ümitlendirmek değil vallahi bak tek hapla tutunmasını sağlayacak gibime geliyor.Hayırlı haberini alacağım ben senin :)
hapın ismi nedir canım merak ettim ?? bu arada hayrlısı olsn inşallah bu defa tutar
hapın ismi nedir canım merak ettim ?? bu arada hayrlısı olsn inşallah bu defa tutarMAVİ OLAN
Benımde tadabı yok gıde gıde ger ay soruna göre buzamana geldik 10 ay oldu yokçok saol canm bnde bebiş istiyorm ama henüz hiç bir tedaviye başvurmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?