Yardim kizlar!!! Adet günü gecip sadece lekelenme

Aliye40

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
156
42
13
37
Okuya okuya uzman olanlar burdami yardim!!! Ben agnucasyon kullaniyorum adet düzenleyici yani üc aydir bu ay 4.de adetim olcakti 32gune bir oluyorum (en son adet 4mayis) ovulasyon yani gülücügü 19 unda yakaladim ve calistik sonra 4 geldi adet yok bekledim 6 si sabah idrar test yaptim NeGAtiv ve sonra 7 sinde kahverengi lekeler geldi daginik sekilde damla seklinde degil gunluk pedim harita gibi oldu bu dünde vardi 8 i yani bugun 9 u ve bel agrilarim var alt tarafta agri var gögüslerdede ara ara agri sizi oldu altaki agrilar sol tarafli gibi bugün pedim temiz sizce ne olabilir ??? Bugun randevumda var hayirlisi

tutunmaya çalışan bir bebecik var gibi sanki :) İnşallah öyle olsun. Benim adetime 3 gün kala gelmişti o kahve lekeler. yerleşme kanamasıymış. Geç döllenmeyse hemen çıkmayabilir testte.

arkadaşlar merhaba yeni üyeyim, sorum olacaktı yardımcı olursanız çok seviririm.
adetimin normalde bugün 4.günü olması gerekirken regl olmadım normal adetimin 1.gününde kahverengi az az lekelenmeler geldi ve 2.günün sonunda tamamen bitti. o sırada bende sürekli kasıkta ağrı mide bulantısı bel ağrısı vardı. bugün ve adetimin ilk günü ve bugün idrar testi yaptım negatif çıktı. şuan ne hamileliğe dair belirti var ne de adetime dair. ve ben bu belirsizlikten çok sıkıldım. hep adetim düzenliydi. sizce neden olabilir böyle bir durum yaşayan var mı benim gibi. Nolur cvp

canım bişey diyemicem benimde bu ay 10gün gecikti adetim normalde benimde hep düzenliudi ilk defa böyle bi gecikme yaşadım ama benim kahverengi lekelenme falan olmadı bende idrar kan tahlili yaptırmıstım negatif çıkmıştı progestan kullandım adet olabilmek için ve çok şükür bugün yani gecikmemin 10.günü adet oldum

Benim aklımı bulandıran zaten adetimin ilk günü gelen kahverengi lekelenmeler, çoğu insanda oluyormuş. Tek umudum o :) tşk cvbın için

tutunmaya çalışan bir bebecik var gibi sanki :) İnşallah öyle olsun. Benim adetime 3 gün kala gelmişti o kahve lekeler. yerleşme kanamasıymış. Geç döllenmeyse hemen çıkmayabilir testte.
Arkadasim tahminin dogruymus ama tutamamis bugün leke geldi randevum vardi gittim doktora doktorda bu sekilde söylemis esime ve simdi bi hap yazdi agnucasyon devam etcem vitaminede ve bi hap daha yazdi yumurtlayiktan sonra iccem yumurtami tutcakmis tutunmasi icin yardim baya üzüdüm hayirlisi adet basladigina göre ovulasyon ve adeti beklemeye devam :)))

haaay canım, tutunamamış mı? hayırlısı.Kendini üzmek yok ama.Sonuçta hamile kalabiliyorsun. bir hapla çözülebilecek bir durum varmışş. Hadi bakalım hayırlı haberler bence çok yakında.

haaay canım, tutunamamış mı? hayırlısı.Kendini üzmek yok ama.Sonuçta hamile kalabiliyorsun. bir hapla çözülebilecek bir durum varmışş. Hadi bakalım hayırlı haberler bence çok yakında.
Evet napıyım simdi ikinci günüm tekrar baslarız saymaya devamlı iki hap içiyodum ovulasyondan sonra üç olucak hadi hayırlısı

İnsanadet olunca yıkılıyor ama(
:/ canım eminim zordur ama, tutunmaya çalışması demek olası bir hamilelik oluyor yani bunda bir sıkıntı yok demek. niyetim salt seni ümitlendirmek değil vallahi bak tek hapla tutunmasını sağlayacak gibime geliyor.Hayırlı haberini alacağım ben senin :)

Hap verdi zaten sanırım bekkeyı görcez bugun baslıcam hapa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…