- 25 Mayıs 2013
- 377
- 40
- 118
- Konu Sahibi huzurunevindekihuzursuz
-
Eltin nerden biliyormuş omu yapmış aralarını ay allahım yarabbim ya insanlara ne ki acaba
bide kadin nispet yapar gibi uzulme ama yillar gecmis aradan sonra hic ole bise duymadim dio e ozmn oni nie soledin bana
eşine söyledinmi bunu eltinin söylediğini ben oslam yüzleştiririm herkes dökülsün
bu şüpheyle yaşıcağıma bilirim doğruyu yanlışı hee sonrası affedip affetmemek sana kalmış tabi
cnm haklisinda uc yil once viz cok sorinluyduk bosanma asamasindaydik ozmn o konolara grersem cok uzar:))benimde hatalarim vardi tabi aldati la cak kadar dgildi hatalarm ama aklimdan atamiyorum
eşinizi ve eltinizi yüzleştirmeniz daha uygun olur ama bunu eltiniz yeni mi söyledi size?
hata ne olursa olsun kimse aldatılmayı haketmez, ben yüzleşmenizin doğru olucağını düşünüyorum herkes dökülsün siz bilirsiniz
şüpheyle yaşamak daha zor
Allah böyle insanları bildiği gibi yapsın ne diyeyeim. Bana 3. Bir şahıs böyle birşey dese hayatta sallamam kocamda beni aldatmışsakendş terbiyesizliğidir zaten. Ben biraz rahatım galiba :)
cnm benim psikolojim biraz daha farkli bemim babam yillarca annemi aldatti annemdende bosanmadi o kadimida brakmadi hep annenin kda deri kizina miras gibi dusundum ondan biraz paranoyaklastim ben galibaSana birşey söyliyeyim mi benim meşhur bir lafım vardır hep söylerim. Sen adamı istediğin kadar kontrol et istersen çip taktır ama yapacak olan aklına koyan kapı arkasında yapar yine yapar o yüzden hayatı kendine de onada zindan etme derim benim nacizane fikrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?