- Konu Sahibi Yagmuraras
-
sevgilinizin ne hata yaptığını paylaşır mısınız sakıncası yoksa?
ben anlamdim pek bi$ey
sen bu adami silmekmi istiyorsun yoksa surundurup geri donmek mi istiyorsun
hatasiz kul olmazmi$
elindeki robot deilki senin benim gibi bi insan evladi :)
bu konuda yardimci olamiycam maalesef, dort dortluk hatasiz bi e$ aramadim hiç bulamadimda zaten:))
in$alalh sen bulursun hatasiz tam programli son teknolojiyle donatilmi$ bi hayat arkada$i ..
böyle bi konu için bukadar süründürmüşsün valla tebrik ederim, ilk defa burada sevgilisinden dert yanan değilde onu daha nasıl süründürürm diyen birini görüyorumcanm sen hala süründürmek istiyosan biz napalım öldürelimmi acabaa bildiğin yolda devam et şuanda süründürdüğüne göre doğru yoldasın demekki, ama fazla naz aşık usandırır onada dikkat et derim
Y
bir anda sizin peşinizden gelmeyi keserse o zaman ne yapacağınızı düşündünüz umarım. kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri partnerinize yapmayın.
Yok yapmıyorum ama bunu hak ettı gerçekten basıt bır olaymış gıbı gorunuyr ama degıl..Aldatmak gıbı bısy sonuçta..
ne yaptığını bilmiyorum ben de yani birden vazgeçebilir ve o halde kalırsanız ona yanaşmaktan başka bir şansınız kalmayacak kadar çaresiz hissederseniz sizin için çok kötü bir durum olur. ondan tadında bırakın isterseniz ki affetmiş gibi görünün eğer niyetliyseniz. değilseniz zaten o vazgeçerse dert olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?