• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım kızlar ;) fikirlere ihtiyacım var

Yagmuraras

Kara kaş gözlerin elmas..
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
555
5
46
İstanbul
Erkek arkadaşımdan ayrıldım cuma günü..
Ve bana hıc bır sekılde ulaşmasına da ızın vermedim telımı facemı herseyımı kapattım.Okkalı bı ayrılma mesajı attım ..

Dun ılk kez konuştuk içimden ne geçiyorsa saydım ettım valla içim cok rahatt bın pişman ettim ...Sustu dedıklerıme hıc ses edemedı kedı yavrusuna döndü..

En son telı kapatmadan da ben kafamı dinlicem ne zaman canım ısterse o zaman ararım ,Konturum de yok ben sana ulaşana kadar arama sakın benı dedım.Bana dedi ki kontör yollayım yukletım mı :).İstemez yollama dedim.gorusurz konusurz dedım..
Dün aradığında teli açtımda ilk bunları dedı sonra söndü işte :)
Musaıt degılım konuşamam dedım.Oda 5 dk konuşalım bir daha da aramıcam hiç rahatsız etmicem dedi.Benn iyi tamam konuşalım dedım .Konuştuk söndürdüm onu valla hak ettii...Bundan sonra herşey cok farklı olcak vss. dedı pişman .Zamanın da kaplan kesılen insan suan yavru kedı..Ses tonu Aglamaklı oldu bır an..Allahımaa şükürler olsun..İçimin yağları erıdııı..Off süperım şuan kafam cok rahat..

Pişman ve onu nasıl surunderebılırım ?Aslında suanda sürünüyorda daha fazla ıstıyorum surunmesını
..Aklına kazınsın artık bırdaha yapamasın hıç bır hata..
:47:

Son düzenleme:
ben anlamdim pek bi$ey

sen bu adami silmekmi istiyorsun yoksa surundurup geri donmek mi istiyorsun

sevgilinizin ne hata yaptığını paylaşır mısınız sakıncası yoksa?

Facede kızla samımı konuşulmuş.Canım cıcımlı samimi yanı yanı sevgılısı olan bır ınsan böyle konuşamamalı bence.Aynını ben yapsam bana neler yapardı.Birde kız sevgılısı olduğunu bılıyormus oyle demıstı konuşurken de bılıyorsa ne hakla böyle samımı konuşuyor demıstım bağırdım kızdım ama daha serrt bır dılle tabıkı.Haksız olduğunu kabul edıyor....Bu kızı tanıyormuş önceden .Ablasının kız arkadaşının kardesıymıs.
Bundan oncekı konumda yazmıştım ordan okursan daha ıyı anlarsın canm.

Son düzenleme:
hatasiz kul olmazmi$
elindeki robot deilki senin benim gibi bi insan evladi :)

bu konuda yardimci olamiycam maalesef, dort dortluk hatasiz bi e$ aramadim hiç bulamadimda zaten:))
in$alalh sen bulursun hatasiz tam programli son teknolojiyle donatilmi$ bi hayat arkada$i ..

hatasiz kul olmazmi$
elindeki robot deilki senin benim gibi bi insan evladi :)

bu konuda yardimci olamiycam maalesef, dort dortluk hatasiz bi e$ aramadim hiç bulamadimda zaten:))
in$alalh sen bulursun hatasiz tam programli son teknolojiyle donatilmi$ bi hayat arkada$i ..

:) Tabiki hiç kimse dört dörtlük olmaz .Hatasız kul olmaz :)
Ama ben bır daha bu hataları yapsın ıstemıyorum .İleriyi düşünüyorum onunla pişman da şuan ama aklına kazınsın istiyorum..Bir daha aynı hataları ve vb yapamasın korksun istiyorum :)
Benim ondan asla vazgecemeyecegımı sanıyordu her dedgıne evet degıp eyvallah deyince tepeme cıktı.Benı ayrılıkla tehdıt edıyordu bazen.

böyle bi konu için bukadar süründürmüşsün valla tebrik ederim, ilk defa burada sevgilisinden dert yanan değilde onu daha nasıl süründürürm diyen birini görüyorum :1::1: canm sen hala süründürmek istiyosan biz napalım öldürelimmi acabaa :9::9: bildiğin yolda devam et şuanda süründürdüğüne göre doğru yoldasın demekki, ama fazla naz aşık usandırır onada dikkat et derim

Y

Son düzenleme:
böyle bi konu için bukadar süründürmüşsün valla tebrik ederim, ilk defa burada sevgilisinden dert yanan değilde onu daha nasıl süründürürm diyen birini görüyorum :1::1: canm sen hala süründürmek istiyosan biz napalım öldürelimmi acabaa :9::9: bildiğin yolda devam et şuanda süründürdüğüne göre doğru yoldasın demekki, ama fazla naz aşık usandırır onada dikkat et derim

Y

Önce ki konularımda dert yanıyordum hep .
Bakma sımdı herşey güzel oldu ama çıldırttı benı napım ..
Bundan sonra eskı ben yok :51:
Teşekkürler yorumun için :)

bir anda sizin peşinizden gelmeyi keserse o zaman ne yapacağınızı düşündünüz umarım. kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri partnerinize yapmayın.

bir anda sizin peşinizden gelmeyi keserse o zaman ne yapacağınızı düşündünüz umarım. kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri partnerinize yapmayın.

Yok yapmıyorum ama bunu hak ettı gerçekten basıt bır olaymış gıbı gorunuyr ama degıl..Aldatmak gıbı bısy sonuçta..

Yok yapmıyorum ama bunu hak ettı gerçekten basıt bır olaymış gıbı gorunuyr ama degıl..Aldatmak gıbı bısy sonuçta..

ne yaptığını bilmiyorum ben de yani birden vazgeçebilir ve o halde kalırsanız ona yanaşmaktan başka bir şansınız kalmayacak kadar çaresiz hissederseniz sizin için çok kötü bir durum olur. ondan tadında bırakın isterseniz ki affetmiş gibi görünün eğer niyetliyseniz. değilseniz zaten o vazgeçerse dert olmaz.

ne yaptığını bilmiyorum ben de yani birden vazgeçebilir ve o halde kalırsanız ona yanaşmaktan başka bir şansınız kalmayacak kadar çaresiz hissederseniz sizin için çok kötü bir durum olur. ondan tadında bırakın isterseniz ki affetmiş gibi görünün eğer niyetliyseniz. değilseniz zaten o vazgeçerse dert olmaz.

Anladım canım.Dedım ona görüşcez bu cuma.Konuşucaz

Back
X