- Emoji Skoru
- 31
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi huzurumyavrum
Kızlar selam ben yarın kan vermeye gideceğim ancak belirtilerime anlam arıyorum. Planladığımız bir gebelik yok öncelikle eğer olursa da başım gözüm üstüne orası ayrı
eşimle en son 15 16 gün önce ilişki yaşadık. Eşim korunuyor normalde bende spiral falan yok. Neyse benim reglim gecikti yaklaşık olarak 6 gün oldu. Hep 1 2 gün önce gelir bu arada. Yani mesela ayın 17 si geldiyse sonraki ay 15 inde falan kesin gelir. Şimdi şu 10 gündür ben kendimi bi tuhaf hissediyorum. Sürekli başım ağrıyor. 2 gündür müthiş bir baş dönmesi yaşıyorum. Yürürken kafam sallanıyor gibi oluyor yani. Yorgunum sürekli nereyi bulsam uyumak istiyorum hatta uyuyakalıyorum. Normalde enerjik bir insanım hatta spora falan gidiyordum bıraktım çünkü o kadar yorgunum ki. Bide mesela şey oldu birden aşırı üşüme geliyordu ayaklarım özellikle hiç ısınmıyordu. Şimdi o geçti bu kez de sıcak basıyor yüzüm yanıyor sanki ateşim var gibi. Bide ruh halim gerçekten aşırı dalgalı. Ağlamak istiyorum sürekli sinirleniyorum herşeye. Bide rahmimde sanki bir hareketlenme var bişeyler oluyor yani. Kuruntu da yapıyor olabilirim bilmiyorum 

1 Oğlum var onda bunların hiç birini yaşamadım. Ama bilmiyorum hamile miyim acaba? Başım şuan müthiş ağrıyor ya karanlıkta yatmam lazım çünkü migrenim var
sizde böyle oldu mu ya?