• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım kızlar yerleşme olabilir mi

yildiz46

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
288
Yer
Mardin
Merhaba arkadaşlar benim çarşamba günü adet olmam gerekiyordu perşembe akşamı adet olduğumu düşündüm ama o an geldi sadece cuma günü ikinci gün olduğu için daha yoğun bekliyordum ama devamı yok bugün ilk idrarımda birkaç damla kan geldi ama devamı yok anlamadım ben bu işi 😏 yerleşme kanaması olabilir mi nasıl ayırt edebilirim test de alamadım 😔 benim gibi böyle bir yaşayan oldu mu

Merhaba benimde Perşembe günüydü hala bekliyorum test yapmadin iki kimyasal bir düşük yaşadım o yüzden bekliyorum bazen geç döllenme olabiliyor yerleşme olabilir dizinde benim bugün ağrılarım arttı biraz ara ara girip geliyor ayni doğum sancısı gibi bir kızım var benim ordan biliyorum😀

Yerleşme yada üstüne görme diye bişey olabilir sizinkisi eğer adet olmadıysanız. Bende 4 gün gecikti hala bekliyorum sadece beyaz akıntı var göğüslerim hassasiyeti ama 3 test yaptım bu süreçte bugün de dahil hep negatif çıktı.😪 siz test yaptınız mı

Yerleşme yada üstüne görme diye bişey olabilir sizinkisi eğer adet olmadıysanız. Bende 4 gün gecikti hala bekliyorum sadece beyaz akıntı var göğüslerim hassasiyeti ama 3 test yaptım bu süreçte bugün de dahil hep negatif çıktı.😪 siz test yaptınız
Yok hayır yapmadım hiç ümidim yoktu açıkçası 😔 geçen ay ilaç tedavisi görmüştüm ama kiste çevirmişti dr da bu ay bekleyelim diğer ay tekrar deneriz demişti.. Adet olmaya başlayınca tamam yine olmadı dedim ama ilk defa farklı bir durum yaşıyorum bilemedim.. Nöbetçi eczane çok uzak değilse bir test alıcam bakalım belki hiç ummadığım anda olmuştur 🤲

Son düzenleme:
Merhaba benimde Perşembe günüydü hala bekliyorum test yapmadin iki kimyasal bir düşük yaşadım o yüzden bekliyorum bazen geç döllenme olabiliyor yerleşme olabilir dizinde benim bugün ağrılarım arttı biraz ara ara girip geliyor ayni doğum sancısı gibi bir kızım var benim ordan biliyorum😀
Sizin belirtilerini neydi kızınıza hamile olduğunuzu öğrendiğiniz zaman🥰😌

Benimde ağrılarım oluyor tam bu sefer net bir şekilde geldi diyorum ama devamı yok 😔 düşük olabilir mi acaba ya da kimyasal gebelik ayy kafam çok karıştı 😔

Benim kızımda gaz coktu ağrı sızı azdı. Bunda rahimde şişkinlik sarı kremsi bazen şeffaf akıntı çok göğüslerim yanıyor gibi dolgun bakalım bende pazartesi kan vericem inşallah sağlıklı olur gebelik

Merhaba arkadaşlar benim çarşamba günü adet olmam gerekiyordu perşembe akşamı adet olduğumu düşündüm ama o an geldi sadece cuma günü ikinci gün olduğu için daha yoğun bekliyordum ama devamı yok bugün ilk idrarımda birkaç damla kan geldi ama devamı yok anlamadım ben bu işi 😏 yerleşme kanaması olabilir mi nasıl ayırt edebilirim test de alamadım 😔 benim gibi böyle bir yaşayan oldu mu
Korkma geç döllenme olabilir ben biraz önce yaptım kaset test ve silik çıktı 🙂 pazartesi kan vericem inşallah sağlıklı ilerler

Merhabalar naptınız? Bende aynı durumdayım

Merhaba bugün dr a gittim kist oluşmuş vr büyümüş bu yüzden bu ay böyle olmuş yarın kan sonucuna göre ilaç verecek küçültmek için inşallah tamamen yok olur 😔😔
Merhaba kaç cm kistin

Merhaba bugün dr a gittim kist oluşmuş vr büyümüş bu yüzden bu ay böyle olmuş yarın kan sonucuna göre ilaç verecek küçültmek için inşallah tamamen yok olur 😔😔
Kist çok mu büyük ki? Normalde kendiliğinden ypk olurlar

Benim de daha önce oluşup sonra kendiliğinden geçmişti ama şimdi büyümüş . 33 mm den 54 mm olmuş 😔 yarın ilaç vericem dedi dr umarım bu ay tamamen yok olur

Back
X