- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kendini, böyle avutmaya devam et çoçuğum.Seye inanmak istiyorum, arkadasi bekar, onunla gidip onu bekliyor olmasini cok isterdim
Hep dusunurdum. Baya baya baskasiyla iliski yani sevgili olup aldatilmakmi daha kotu yoksa oyle hayat kadini olanlarin oldugu biyere gidip aldatilmakmi...
Ev oturmasina gitmez normalde. Disari cikarlar ve arkadasi bilgisayar oyunu oynuyor kendi sayfasi var ona bakiyorlar. Ama bu tabi benim bildigim.. belkide bir cok kez arkadasimla takilacagiz dediginde oyle yerlere gitti bilmiyorumArkadaşına ev oturmasına hangi erkek gider allah aşkına özelikle de evliyse bana çok manasız geliyor.Tamam beraber eğlenmeye gidebilirler ama ev oturması ??
Cok karisik duygularim migdem bulaniyor elim ayagim bosaliyor. 14 senedir beraberiz neredeyse. Evlenmeden once hersey baskaydi ama evlendikten sonra daha cok kavgalar olmaya basladi. Inanmak istemiyorum galibainsanın kendine yaptığını kimse yapmıyor cidden.
çok terbiyesiz bir adam eşin.
görgüsüz ve cahil de..
inşallah allah onu dul bir karıya! aşık etsin kulu köpeği olsun.
pislik..
Seye inanmak istiyorum, arkadasi bekar, onunla gidip onu bekliyor olmasini cok isterdim
Hep dusunurdum. Baya baya baskasiyla iliski yani sevgili olup aldatilmakmi daha kotu yoksa oyle hayat kadini olanlarin oldugu biyere gidip aldatilmakmi...
Size uzak değilse keşke gidip baksaydınız bir ben olsam dayanamaz giderdim tabi gidecek durumdamıydınız bilemiyorum.Ev oturmasina gitmez normalde. Disari cikarlar ve arkadasi bilgisayar oyunu oynuyor kendi sayfasi var ona bakiyorlar. Ama bu tabi benim bildigim.. belkide bir cok kez arkadasimla takilacagiz dediginde oyle yerlere gitti bilmiyorum![]()
Yorumunuz icin tesekur ederim. Galiba silkelenmem lagzim. Hala acaba yanlismi gordum diye kendi kendime soru soruyorum. O salonda birlikte olma yok ama cinsel organa mesajta yapilabiliyormus. Az once iyice bi inceledim. Ciplak olarak ciplak vucuda masaj yapiliyormus ve ciplak vucutlarini musterilerin uzerine surtune olmuyomus. Allahm yazarken bile nefesim kesiliyo sinirdenÇıkışta kolonya tutmuştur evet...
Adam yalan söylemiş buna bile kızacakken siz aldatılmaya da razı olun böyle. Evet, sevgili değillermiş nasıl olsa anlık iş görmüştür. İleride de "sevgilisi var ama ben karısıyım" dersiniz. Getirir burnunuza sokar. Belki aklınız başınıza gelir. Gidip özür dileyin şimdi de gönlünü alın adamı takip ettiniz diye. Büyük suç.
Ne yazikki arabam yoktu gidemedimSize uzak değilse keşke gidip baksaydınız bir ben olsam dayanamaz giderdim tabi gidecek durumdamıydınız bilemiyorum.
Yorumunuz icin tesekur ederim. Galiba silkelenmem lagzim. Hala acaba yanlismi gordum diye kendi kendime soru soruyorum. O salonda birlikte olma yok ama cinsel organa mesajta yapilabiliyormus. Az once iyice bi inceledim. Ciplak olarak ciplak vucuda masaj yapiliyormus ve ciplak vucutlarini musterilerin uzerine surtune olmuyomus. Allahm yazarken bile nefesim kesiliyo sinirden
Bende salak gibi yakinda esimle sorunlarimizi konusmak istiyordum. Kabul etmesse sartlarimi surundurmeyi dusunuyordum akli basina gelsin diye. Ama boyle biyere gittiyse bunun affedilecek yanı yok demektir. Galiba kabul etmek istemiyorum artik onsuz yasamam gerektigini. 10 sene sevgililik ve 4 sene evlilik neredeyseEvet kendinize gelin. Başkası yazsa şunları ona bile "saçmalama" diyecekken kendinizi suçluyorsunuz burada. Yani bunların yapıldığı yerde başka şeyler de oluyordur.
Bende salak gibi yakinda esimle sorunlarimizi konusmak istiyordum. Kabul etmesse sartlarimi surundurmeyi dusunuyordum akli basina gelsin diye. Ama boyle biyere gittiyse bunun affedilecek yanı yok demektir. Galiba kabul etmek istemiyorum artik onsuz yasamam gerektigini. 10 sene sevgililik ve 4 sene evlilik neredeyse![]()
Bu haftada takip etmeyi dusunuyorum. Inanamiyorum. Bide bana davraniside okadar iyikiSizden önemli değil. Bu yaşa onunla gelmediniz. Kendinize kötülük yapmayın.
Haklisiniz kendimi kandirmaya calisiyorum resmen. O gun programin tam olarak nasil kullanilmasi gerektigini bilmiyordum. Bilseydim tam emin olabilirdim gercekten o adresmiydi diye. Bu hafta takibe devam edecegim. Bir arkadasa anlattim oda boyle bisey tam aldatmak sayilirmi bilmemem dedi. Gercekten boyle bisey yapmissa esim bana aldatma gibi geliyorVallahi böyle olursanız siz her iki tiple de aldatılırsınız. Evliliği sadece şüphe bile bitirebilirken siz kendinize mantıklı açıklama arıyorsunuz. Bekar arkadaşını beklemesi normal mi sizce? Adı üstünde bekar. Gitsin istedği saatte yapsın. Niye kocanızı götürsün bekletsin orada.