Selam kızlar önce ikiz dendi sonra tek dendi başka bir hastaneye gittim orda iki kese var dendi ama biri boş dendi Şu an 7 haftalık hamileyim böyle birşey başına gelen varmı sizce diğer kesede de bebek oluşurmu
Selam kızlar önce ikiz dendi sonra tek dendi başka bir hastaneye gittim orda iki kese var dendi ama biri boş dendi Şu an 7 haftalık hamileyim böyle birşey başına gelen varmı sizce diğer kesede de bebek oluşurmu
Arkadaşımin değeri yüksek cikmisti ikiz denmiş sonra keseyi gördüm falan demişti başka doktara gidince de tek bebek olduğunu bazen iki tane kese görülmüş gibi olduğunu söylemiş şuan tek hamile
kese boyutuna bakılıyo tatlım 25mm olana kadar beklenıyo . eger hala ıcınde yoksa boş denıyo. hayırlı ve saglıkoı evlat olsunlar ınsallah. bı hafta bıle fark olabılıyo olusum zamanlarında . eger oyleyse zaten biri 7 yken dgerı 6 olur mısal :)