Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm kızlar evliyim ve eşimle artık çocuk istiyoruz eczaneden satılan gebelik testi ile ilişkiden kaç gün sonra belli olur şu an varmı yokmu çok merak ediyorum hemen belli olurmu şimdiden teşekkürler :)
öncelikle hayırlısı olsun... gebelik ilişkiden sonra değil adet tarihinin 1 hafta geçmesinden sonra yapacağın testle belli olur diye biliyorum benim öyle olmuştu çünkü..
Konuyu gördüm hemen cevap vereyim dedim. Adetin çok düzenliyse 1-2 gün geçse bile hemen belli olur. Sabret ama daha yeni başlamışsınız sonra stres olup, üzülme boşyere her adet gecikmesi bebek olamaz..Şöyle bir 1hafta geçsin bekle.
canım eczaneden aldığın testle adet gecikmesinden 1 hafta sonra anca belli olur oda adetin çok düzenliyse ama onlara güvenme çünkü ben önce onunla test yaptım 3 kere yaptım 1 inde şüpheli diğer ikisinde negatif çıktı bikaç gün sonra hastaneye gittim 6 haftalık gebesiniz dendi