• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım kızlar...

asejikk

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
368
231
18
slm kızlar bi konu hakkında yardıma ihtiyacım var. siz olsanız sizinle kavga eden ağzına gelen her lafı sayan sizi ve çocuğunuzu umursamayan kendi oğullarını bile ayda yılda bir arayan bi kv kp olduğu şehre tayin gidermisinz.

bu sene zorunlu tayinimiz çıkcak ve bölge sıkıntısı var malum kafamı en çok karıştıran durumda bu maalesef

slm kızlar bi konu hakkında yardıma ihtiyacım var. siz olsanız sizinle kavga eden ağzına gelen her lafı sayan sizi ve çocuğunuzu umursamayan kendi oğullarını bile ayda yılda bir arayan bi kv kp olduğu şehre tayin gidermisinz.
yoo ne münasebet neden isteyim ki.

Ben giderim. Yani keyfi degilse.

Etliye sutluye bulasmayacaklar belli ki.

Asla istemem. Tam da buna benzeyen nedenlerle eşimin tayin isteğine şiddetle karşı çıkıyorum. Evlenmeden önce de şart koşmuştum. Memleketinde yaşamam diye eşim de kabul etmişti söz vermişti. Şimdilerde verdiği sözü unutuyor ama ben hatırlatıyorum.

Şehir onlara mı ait? En iyi tercih orası olacaksa giderim ama görüşmem.

hayır gitmezdim.
Çok geçerli bir gerekçeniz var mı gitmek için?

gerekçe şu doğu ilinde görev yapıyoruz ve batıya dönebilmek içn yazabilceğimiz yerler sınırlı biraz aileme çok uzak ve bilmediğimiz yerler eşim bana yapılan haksızlıkları ve söylenen herşey bilen biri ve allah var hep ardımda değil önümde durdu onlar konuşurken asla laf kondurmadı bana eşimin dediği şey şu oraya gitsek bile asla seni zorlamam senin olmadığın yerede ben gitmem diyo çünkü oda biliyor neler yapıldığını bana inanın şu tayin zamanı gelmese diye dua ediyodum bu skınıtılardan dolayı allah hayırlısını nasip etsin hakkımızda

bu insanlar benim gururumu ailemi çocuğumu ve maalesefki kendi öz oğullarını hiç umursamadılar ne aradılar ne sordular yerle yeksan ettiler oğullarının gözünde kendilerini hep ayrımcılık yaptılar eşimle diğer oğlu arasında eşim resti çekti içimde öyle fırtınalar kopuyoki anlatamam eğer gidersem tavrım ilk günkü gibi olur bunca zaman aramadıkları torunları ozman kıymetli olur ve ben yaşadıklarımın acısını ancak onların düştükleri durumları gördükçe hafifletebilirim sıkıntılarımda olacak elbet işte ona göğüs gerebilirmiyim orasını bilmiyorum

Back
X