Yardım Lazım Hamile Miyim?

Bacım aynı yaştayız biraz okuyup bilgi edinmiş olman lazm
Daha yumurtlaman bile yeni gelmiş çok düşük ihtimal hamile olman
Bu zamanları iyi değerlendir

Ella gibi haplar vücudu ve hormonları etkilerler. Onu kullanıp 3 4 ay kendine gelemeyen var. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama hiç gebelik düşünmüyorsanız daha dikkatli olmanızı öneririm. Sürekli ella kullanmak hormonlarınızı da mahveder sizi de.

Bir arkadaşımız da yazmış sana zaten eğer 14 gün varsa regline şu 5 günü çok iyi değerlendir ki hamile kalma şansın olsun canım.. Çünkü bu aralıkta yüksek ihtimal yumurtlama dönemine denk gelecek.. Yumurta hücresi sadece 24 saat canlı kalabiliyor ona göre çok iyi değerlendirmek lazım... Bu arada sprem hücresi de en az 3 gün canlı kalabiliyor.. Yani her gün her gün de değerlendirme yapmana gerek yok.. Bunları neden söyledim bilmiyorum ama demiş bulundum işte

Oha sen hamile kalmak istemiyormuşsun yanlış adrese gitti bilgi Neyse korkma hamile falan değilsin hadi yırttın..

İlk defa ella kullandım. Sürekli birlikteliğim yok. Ayda 1 2 belki bu yüzden doğum kontrol hapı kullanmıyorum condom la korunurduk onun yırtılması sonucu da ella kullanmak zorunda kaldım. Etkileri yazıyor ama herkese göre farklılığı var elbette bundan içimdeki korku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…