Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat yardım lazım kova erkeğini iyi analiz edenler

fndhem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
6
0
36
Slm birşey sormak istiyorum 1 ay önce bi kova erkeği ile tanıştım hergün buluştuk sürekli planlar yapıyor sabah kalkıyor günaydın msjı atıyor gayet ilgili hiç cinsel bir yaklaşımı olmadı 2 hafta önce elimi tuttu sokakta elele dolaşıyoruz fotoğraf çekiliyoruz dün adama bana karşı ne hissediyosun dedim yanında mutluyum eğleniyoruz dedi duygusal bişi var mı bana karşı dedim hiç hoşlanma yok duygusal olarak bişi hissetmiyorum dedi neden elimi tuttun dedim sanki zorla tuttum sende tuttun dedi bende ben yaptığımın arkasındayım ben hoşlandığım için tuttum dedim o da ben sen mutlu ol diye tuttum yoksa istediğimden değil dedi ama ben ona hiç elimi tut sarıl demedim sonra bende o zaman sen samimiyetsizsin adam gibi yaptıklarının arkasında duramıyosun dedim suratına kapattım bida msj atmadım o da bişi yapmadı daha bu muhabbetten önce haftasonu planı yapan adam neden böle davranmış olabilir akıl verir misiniz tşkler...

burç analizi değil, karakter analizi yapın.. bütün dünyada 12 tip insan yok değil mi?

ha neden böyle yapmış olabilir derseniz; adam sizi sevmiyor sadece başka birine aşık olana kadar sizinle zaman geçiriyor..

O zaman bu çok karaktersizce sonuçta sen benimle sevgili gibi davranıp hayatıma karışırsan ve hiç bişi hissetmeden bunları yapıyorsan ayıptır benim hem vaktimi çalıyosun hem duygularımı değil mi

Slm birşey sormak istiyorum 1 ay önce bi kova erkeği ile tanıştım hergün buluştuk sürekli planlar yapıyor sabah kalkıyor günaydın msjı atıyor gayet ilgili hiç cinsel bir yaklaşımı olmadı 2 hafta önce elimi tuttu sokakta elele dolaşıyoruz fotoğraf çekiliyoruz dün adama bana karşı ne hissediyosun dedim yanında mutluyum eğleniyoruz dedi duygusal bişi var mı bana karşı dedim hiç hoşlanma yok duygusal olarak bişi hissetmiyorum dedi neden elimi tuttun dedim sanki zorla tuttum sende tuttun dedi bende ben yaptığımın arkasındayım ben hoşlandığım için tuttum dedim o da ben sen mutlu ol diye tuttum yoksa istediğimden değil dedi ama ben ona hiç elimi tut sarıl demedim sonra bende o zaman sen samimiyetsizsin adam gibi yaptıklarının arkasında duramıyosun dedim suratına kapattım bida msj atmadım o da bişi yapmadı daha bu muhabbetten önce haftasonu planı yapan adam neden böle davranmış olabilir akıl verir misiniz tşkler...

bunun kova erkeğiyle falan alakası yok burca takılma, sevmiyor canım sadece vakit geçiriyor arkadaşca, daha niye duygusal anlamda umutlanıyorsun ki, dürüstçe açıklamış sana bu konuda şanslısın

Tabi bi ayda sevgi olmaz zaten ama adam hayatıma arkadaşlarıma karışıyor elimi tutuyo hergün buluşuyor bir sürü plan yapıyor pazar günü arkadaş değiliz biz farkında mısın diyor dün bunu sorunca böle cevap veriyor o zaman bi yerde samimi olmayan bişi var

Bence de bunun burçla falan alakası yok.Hoşça vakit geçiriyormuş kendince işte.Siz ses çıkarmasanız sosyal arkadaşız ayağına gezip tozup devam edecekmiş gibi geldi bana.Ama ciddi bir soruyla karşı karşıya kalınca kaçmış hemen.Adını koymak istese koyardı.Aşık değilseniz boşverin gitsin.

Burçla bağlamam şunda burda ki kova erkeği forumlarında ilk önce arkadaş olun adını koyması çok zaman alır yazıyodu da ondan mı acaba die sordum

bir kova benim de vardı zamanında ama bunu zamana bırak üsteleme seninle yaşadığım durumun aynısını yaşamadım ama ben de senin gibi ne hissediyorsun beraberken dedim iyi güzel diyordu fazla kendini kaptırma kendini geri çek bakalım o gelsin bir de erkeklerin yapısında var sevdiğini söyleyememek

dört kovadan sonra ki çoğu birbirine benziyordu, diyeceğim o kovayı kafasına geçirin ve ardınıza bakmayın. net değillerdir, kafaları sürekli gelir gider, iyilerdir, eğlencelilerdir ama net değillerdir.

X