Yardım 😭

O lafları diyen kayınbirader galiba.. ne farkeder ki çocuğuma laf eden insan daha beter hakaretleri hak eder bence.. bir insanin yaşca büyük olması saygıyı hakettiği anlamına gelmiyor.. hakedecek davranışlar yaparsan hakedersin.. iyi tepemize micsinlar ama yaşlı ooo hemen saygi
Beni niye alıntıladın ki bunu söyleyeceğin son insanım

Yanlış anlaşılmasın ama bazı insanların aile yapısı çok farklı sevme tarzları çok kötü(hiç tasvip etmiyorum aksine boğasım geliyor).. daha küçüksün çok bu kadar nefret doldurma kendini bebeğinde onlar gibi olacak diye kaygılandığın için yollamıyorsun bence düşkünlüğün bu yüzden gibi geliyor bana.. Arkadaşlar hep şey der (ki haklılarda) başka çocuk yapma olabildiğince kendini bebeğini soyutla onlardan sesini çıkar yoksa üzerine basıp geçen çok olur o yukarıda bağırıyorsa sen aşağıda bağır eşin olacak şahsada sakın sana el kaldırmasına müsade etme Allah birbirlerinden buldursun de

Madem kv oğluna merakli bırak baksin. İse gir çalış. Para kazan. Oku, kitap oku mesela. Açık öğretim oku. Yirmi yaşında sen çocuksun gerçekten. Ben yirmi yaşında çocuk bakamazdim mesela.

Burada ki arkadaşlara kızma boşuna. Kimsenin derdi seni kırmak değil. Ama ne yazık ki senin derdin çözümsüz. Çünkü senin tabirinle okuz,hayvan kocan seni annesine mahkum ediyor. Allah kolaylık ve mutluluk versin.

Lütfen hemen ikinciye hamile kalma.
Ne kadar güzel yazmış arkadaş çalış işe gir az çok deme hem kafan dağılır hem paranı kazanırsın daha iyi bi gelecek herkesin hakkı

O lafları diyen kayınbirader galiba.. ne farkeder ki çocuğuma laf eden insan daha beter hakaretleri hak eder bence.. bir insanin yaşca büyük olması saygıyı hakettiği anlamına gelmiyor.. hakedecek davranışlar yaparsan hakedersin.. iyi tepemize micsinlar ama yaşlı ooo hemen saygi
MaLesef abla görümcem geliyo aynı yaştayız oğlum yürümeyi bilmiyo 9 aylık diyo bıraksam gebereceksin bunu sen böyle yetiştiriyon o kadar yoruldum ki 20 yaşında insanın saçlarında beyaz var abla yemin ederim ajıtasyon için yazmadım içimi dökeyim ve akış verin diye

Evlenmek yerine çalışmayı tercih edebilirdiniz.
Hadi evlendiniz, doğru insanla evlenmeyi tercih edebilirdiniz.
Madem evlendiniz, çocuğunuza sahip çıkmayı bilin.
Şöyle söylim babam asla çalıştırmadı çok istedim ayıptır ben yatağa düşersem çalış dedi eşimi çok sevdim aşık oldum evlendim çocuğuma sahip çıkacağım inşallah

Aynen
Aynılarını bana yaşattılar hatta benimki bide sürekli bişeyler yedirmeye çalışıyodu doğduğundan beri. Sadece anne sütü alırken bile acı yemek mi vermedi turşumu yalatmadı neler neler. Ne çektiğimi bej bilirim benimde kocam senin gibi yapardı ne var alsın yemiyo ya ne var versin çocuk acıya alışsın gibi daha neler neler. Sonuç hepsinden nefret ediyorum çocuğumu nereye gidiyorsam yanımda götürüyorum asla emanet bile etmem bezdirdi beni. Çocuğu bilerek ilgilenmeyip öğrensin kendi kendine yaşamayı bile dedi. Allaha havale et ben öyle yapıyorm.
aynen abla 2 aylıktı cennet elması verdi alışsın diye

Söylüyorum bana diyo bu evde öleceksin yani ben Burdan çıkmam diyo kaynım geliyo oğluma diyo maymun şerefsiz maymundan 5 dk önce doğmuş hakaret eşim sessiz kalıyor abla çok bunaldım oğluma bağlanmim de kime bağlanayım
Siz de amcasının yanında oğlunuzu ayy gittikçe amcaya benziyo diyin 🤣🤣🤣maymun olduğunu anlasın mal.
Amca ve görümce böyle ise diğerlerini düşünmek istemiyorum,Allah sabır versin .

Ne kadar güzel yazmış arkadaş çalış işe gir az çok deme hem kafan dağılır hem paranı kazanırsın daha iyi bi gelecek herkesin hakkı
Ablacım çok söyledim eşim asla çalışamazsın çalışırsan beni terkedersin diyor

Yanlış anlaşılmasın ama bazı insanların aile yapısı çok farklı sevme tarzları çok kötü(hiç tasvip etmiyorum aksine boğasım geliyor).. daha küçüksün çok bu kadar nefret doldurma kendini bebeğinde onlar gibi olacak diye kaygılandığın için yollamıyorsun bence düşkünlüğün bu yüzden gibi geliyor bana.. Arkadaşlar hep şey der (ki haklılarda) başka çocuk yapma olabildiğince kendini bebeğini soyutla onlardan sesini çıkar yoksa üzerine basıp geçen çok olur o yukarıda bağırıyorsa sen aşağıda bağır eşin olacak şahsada sakın sana el kaldırmasına müsade etme Allah birbirlerinden buldursun de
Tamam ablacım tşk ederim

Siz böyle yukarıdan bakın dalga geçin ben Doğudan büyüdüm ve babamın durumu kötüydü ona yük olmamak adına erken evlendim bende sizi hesaba alıp abla gibi tavsiye almak istiyorum çünkü ablam yok hata bende özür dilerim hepimizden birdahaki katılmam zaten iyi günlwr
Babana tüm olmamak icon evkendinmi çalışabilirdin oysaki nasıl bir kafalar 20 yaşındasin daha çok cahulsin inşallah üstesinden gelirsin biraz cirleflik yap gerekirse kötü ol tabi esin senden yana olsa daha iyi olur al çocuğunu p alıp goturuyorsa sende git al emzircem de cik evine

Ablacım çok söyledim eşim asla çalışamazsın çalışırsan beni terkedersin diyor
Eşin biliyor çalışırsan o karakter yoksunlarını çekmeyeceğini ondan istemiyor.. ona bağlı kal istiyor.. sen daha iyi bilirsin huylarını şimdi diret derim kötü olur sonra vicdan azabı ama kendini ezdirme bunu yap çocuğun için

Babana tüm olmamak icon evkendinmi çalışabilirdin oysaki nasıl bir kafalar 20 yaşındasin daha çok cahulsin inşallah üstesinden gelirsin biraz cirleflik yap gerekirse kötü ol tabi esin senden yana olsa daha iyi olur al çocuğunu p alıp goturuyorsa sende git al emzircem de cik evine
Abla bağırıyorum o daha çok üste çıkıyo pipisini açıyor babasına atıyor babası Balıkesir’de babam çok mutlu oluyor diyor şimdi ben ben yapayım bağırıyorum olmuyo bu sefer ben bulaşık yıkarken mutfakteken görüntülü arıyo konuluyo dedesi el hareketi yapsın para göndericem diyo

Back
X