Yardım 😭

Söylüyorum bana diyo bu evde öleceksin yani ben Burdan çıkmam diyo kaynım geliyo oğluma diyo maymun şerefsiz maymundan 5 dk önce doğmuş hakaret eşim sessiz kalıyor abla çok bunaldım oğluma bağlanmim de kime bağlanayım
Eşin şiddet uyguluyor mu sana bu evde öleceksin diyen psikopat yapar yani

Çocuğun çocuğu olmuş.
Bilemedim...
Siz böyle yukarıdan bakın dalga geçin ben Doğudan büyüdüm ve babamın durumu kötüydü ona yük olmamak adına erken evlendim bende sizi hesaba alıp abla gibi tavsiye almak istiyorum çünkü ablam yok hata bende özür dilerim hepimizden birdahaki katılmam zaten iyi günlwr

Siz böyle yukarıdan bakın dalga geçin ben Doğudan büyüdüm ve babamın durumu kötüydü ona yük olmamak adına erken evlendim bende sizi hesaba alıp abla gibi tavsiye almak istiyorum çünkü ablam yok hata bende özür dilerim hepimizden birdahaki katılmam zaten iyi günlwr
Yukarından da bakmadım, dalga da geçmedim. Ablan yaşında değilim zaten iki yaş büyüğüm senden.
Tespit yaptım sadece.
Ayakların üzerinde durabiliyor olsan çekme al çocuğunu hayatını kur diyebilirdim. O yüzden de “Bilemedim...” dedim. Çünkü şu an ne maddi ne manevi olgunluğa erişmiş durumdasın.
Tek yapacağın susup katlanmak.

Bir ümit kurtarılabilir belki😂

E ne dememizi umdun? Pislik çirkef görümce, öküz hayvan koca. K.valide hanım derken onu aşağılamıyor musun? Bak böyle ömür geçmez. Böyle negatif hislerle kendini yorarsın. Kimse eş ailesini sebmek zorunda değil ama hem büyük oldukları için hem de eşimizin ailesi oldukları için saygı göstermek zorundayız. Ne gördünki 2/3 yılda bu kadar laf saydırıyorsun.
Ayrıca batıda biz doğuluları büyüklerine çok saygılı diye biliriz. Bu ajitasyonundan bişey çıkmaz bu sayfada.

E ne dememizi umdun? Pislik çirkef görümce, öküz hayvan koca. K.valide hanım derken onu aşağılamıyor musun? Bak böyle ömür geçmez. Böyle negatif hislerle kendini yorarsın. Kimse eş ailesini sebmek zorunda değil ama hem büyük oldukları için hem de eşimizin ailesi oldukları için saygı göstermek zorundayız. Ne gördünki 2/3 yılda bu kadar laf saydırıyorsun.
Ayrıca batıda biz doğuluları büyüklerine çok saygılı diye biliriz. Bu ajitasyonundan bişey çıkmaz bu sayfada.
Kes sesini defol git sayfamdan uzaaaa

Sizin gibi kötü kalpli insanla muhattap olmak istemiyorum yazmayın cevap vermeyin benim sayfama

20 yasinda bir cocuksun. Herkesten nefret ediyor gibi bir enerjin var mesajinda. Acaba insanlara boyle davranarak kendinden sogutmus olabilir misin?

Sende pasif agresifsın, en Sevmedıgım ınsan modeli.
Oglunu gotururken hooop nereye desene.
Ogluna bagırdıgında, ses desıbelını dusur pısman olursun yoksa desene?
Kocan okuzse neden cocuk yaptın?
20 yasındayım demıssın, kacarak mı evlendın? Kocan kac yasında?

Back
X