Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman yaptiracaksiniz peki tekrarBenim adet günüm 2 gün geçti 5.60 doktor tekrarlayalım dedi.Asıl ben panikteyim:)benim değerim düşük
Yani yarin 41 den kaca cikicak 80 e mi5 ve üstü gebe kabul ediliyor. Ben de ilk öğrendiğimde 70 di. Kaç çıktığı değil düzenli artıp artmadığı önemlidir.
2 günde 2 katına çıkmalı sadece onu kontrol edin
Evet ortalama en az 80 falan olmalıYani yarin 41 den kaca cikicak 80 e mi
O kadar cok olumsuz lukla karsilastim ki inanamiyorum hicc sizde hic sıkınti olustumu peki gebelik te ve siz in adetiniz gecmismiydiEvet ortalama en az 80 falan olmalı
canim benim de adet gectikten sonra 30 cikti. Bakalim ne olacak 1.2. tarihinde randevum var hayirlisi allahtanBoyle kucuk degerlerle ogrenen var mi
normalde öyle evet. Ben bakamiyorum bende kan almiyo doktor.... yurtdisindayim randevu verdiler ultrasyonla bakacaklar haftaya... ama kani takip eden yok sanslisin yine en azindan ögreneceksin artip artmadigini artar insallah canim dualarim seninle rabbim annelik duygusunu tattirsin hepimizedeYani yarin 41 den kaca cikicak 80 e mi
Benim adet günüm 2 gün geçti 5.60 doktor tekrarlayalım dedi.Asıl ben panikteyim:)benim değerim düşük
İnsallahh boyle seyleri duyunca umutlaniyorum iyiceBenim adetime 5-6 gün varken kanda 74,2 çıkmıştı adet günümde 574.2 ye yükselmişti canım bence normal değerin korkma
Umutsuzluğa kapılma zaten canım bol bol dua et rabbim herseyin hayırlısını versinİnsallahh boyle seyleri duyunca umutlaniyorum iyice
Hamile kalmakta sıkıntı çekmiyorum ama bebeği taşımakta problem yaşıyorum ben.O kadar cok olumsuz lukla karsilastim ki inanamiyorum hicc sizde hic sıkınti olustumu peki gebelik te ve siz in adetiniz gecmismiydi
Aminn insallahnormalde öyle evet. Ben bakamiyorum bende kan almiyo doktor.... yurtdisindayim randevu verdiler ultrasyonla bakacaklar haftaya... ama kani takip eden yok sanslisin yine en azindan ögreneceksin artip artmadigini artar insallah canim dualarim seninle rabbim annelik duygusunu tattirsin hepimizede
Bende iki gun once oluyo ogrenme gunumm insallah rabiim herkezin gonlune gore versinHamile kalmakta sıkıntı çekmiyorum ama bebeği taşımakta problem yaşıyorum ben.
Ben adetimden 4 gün önce öğrenmiştim