YARDİM LÜTFEEENN

Aminebdy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2015
430
210
33
31
Dun beta hcg degerim 41 cikti adet gunum de yarin ama korkuyorum yarin tekrr baktircam insallah yukselmistir zaten tesadufen ogrendim.. Eve gelince de idrarda test yaptim cif cizgi cikti hamilelk normal mi sizce

5 ve üstü gebe kabul ediliyor. Ben de ilk öğrendiğimde 70 di. Kaç çıktığı değil düzenli artıp artmadığı önemlidir.
2 günde 2 katına çıkmalı sadece onu kontrol edin

Yani yarin 41 den kaca cikicak 80 e mi
normalde öyle evet. Ben bakamiyorum bende kan almiyo doktor.... yurtdisindayim randevu verdiler ultrasyonla bakacaklar haftaya... ama kani takip eden yok sanslisin yine en azindan ögreneceksin artip artmadigini artar insallah canim dualarim seninle rabbim annelik duygusunu tattirsin hepimizede

Benim adetime 5-6 gün varken kanda 74,2 çıkmıştı adet günümde 574.2 ye yükselmişti canım bence normal değerin korkma

Benim adet günüm 2 gün geçti 5.60 doktor tekrarlayalım dedi.Asıl ben panikteyim:)benim değerim düşük

yükselir insallah canim ya. Bendede 30 cikti iste düsük ama olacak ALLAHINi ziniyle insallah hepimizdede

O kadar cok olumsuz lukla karsilastim ki inanamiyorum hicc sizde hic sıkınti olustumu peki gebelik te ve siz in adetiniz gecmismiydi
Hamile kalmakta sıkıntı çekmiyorum ama bebeği taşımakta problem yaşıyorum ben.
Ben adetimden 4 gün önce öğrenmiştim

normalde öyle evet. Ben bakamiyorum bende kan almiyo doktor.... yurtdisindayim randevu verdiler ultrasyonla bakacaklar haftaya... ama kani takip eden yok sanslisin yine en azindan ögreneceksin artip artmadigini artar insallah canim dualarim seninle rabbim annelik duygusunu tattirsin hepimizede
Aminn insallah

Yarin sonucu alinca yazarim jnsallah .. Benim kafami karistiran nokta normalde evde yapilan testler de hani adet gecikince cikar diyorlar ama benim ki dun cikti

Back
X