• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım lütfen aklım almıyor..

Solgun Papatyalar

Hayatımın anlamı B
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
353
29
13
İstanbul
Hanımlar adetime 11 gun vardı akşam saat 10 da test yaptım kaset test ve hemen t kismi grilesti zamanla az silik oldu dedim daha erken ama gun geçtikçe tekrarladim bir pozitif bir negatif hep farklı test yaptik eşimle baktik o bile var dedi sabah yaptığım gibi frelly erken gebelik ilk idrarla silik çıktı resimde az canli baya belli acile gittik eşimle hayal kırıklığı kan tahlili 2 çıktı negatif..sebebi fikriniz varmi hanımlar şuan da adetime 6 gun var
1000170307.webp

Hanımlar adetime 11 gun vardı akşam saat 10 da test yaptım kaset test ve hemen t kismi grilesti zamanla az silik oldu dedim daha erken ama gun geçtikçe tekrarladim bir pozitif bir negatif hep farklı test yaptik eşimle baktik o bile var dedi sabah yaptığım gibi frelly erken gebelik ilk idrarla silik çıktı resimde az canli baya belli acile gittik eşimle hayal kırıklığı kan tahlili 2 çıktı negatif..sebebi fikriniz varmi hanımlar şuan da adetime 6 gun varEki Görüntüle 3681615
Yalancı pozitif çikmış benimde başıma geldi sayısı testlerde ne yazık ki

adetinize çok var. 11 gün kala gebeliğin idrarda çıkacağını hiç sanmıyorum test bozuk olabilir. 6 gün kala da hiç bir şey belli olmaz ama kan sonucu en garantisidir. adet gecikmesini bekleyin derim

adetinize çok var. 11 gün kala gebeliğin idrarda çıkacağını hiç sanmıyorum test bozuk olabilir. 6 gün kala da hiç bir şey belli olmaz ama kan sonucu en garantisidir. adet gecikmesini bekleyin derim
Kan verdim 2 çıktı şuan adetime 6 var ve 2 gün sonrs tekrar test yapacam ama bu testler neden ilk defa başıma geldi daha önce varsa var yoksa yoktu

Adete 11 gün kala neden test yaptınız varsa bile daha yeni döllenme oluyordur beta salgılanmaz bu testler nasıl yalancı pozitif oluyor anlamıyorum hiç başıma gelmedi hangi marka olursa olsun yoksa çıkmadı hiç çizgi

Adete 11 gün kala neden test yaptınız varsa bile daha yeni döllenme oluyordur beta salgılanmaz bu testler nasıl yalancı pozitif oluyor anlamıyorum hiç başıma gelmedi hangi marka olursa olsun yoksa çıkmadı hiç çizgi
Evet normalde bende eşime dedim dedim hani bir şey varki cikiyur sabah ilk idrarla afedersiniz çıktı ama bir negatif bir pozitif beklemek lazım artık 2 güne bir tane daha yapacam inşallah sağlıkla yükselir çok ihtiyacım var

Evet normalde bende eşime dedim dedim hani bir şey varki cikiyur sabah ilk idrarla afedersiniz çıktı ama bir negatif bir pozitif beklemek lazım artık 2 güne bir tane daha yapacam inşallah sağlıkla yükselir çok ihtiyacım var
İnşaAllah vardır canım ben normal yolla gebelik yaşamadım hiç her adet gecikmemde test yaptım en ucuzuda pahalısıda hiç yalancı pozitif vermedi oğlum tüp bebek ile oldu ondada evde yaptım pozitif çıktı

Şimdi yine tüp bebek transferi oldum sırf bu yalancı pozitif muhabbeti yğzünden 5 farklı marka test yaptım hepsinde çizgi var pızitif yani bakalım yarın kan testinde ne olacak

Olur büyük ihtimalle canım eğer bulamazsan bilinmeyen marka varsa ondan al daha garanti olsun
Himm
İnşaAllah vardır canım ben normal yolla gebelik yaşamadım hiç her adet gecikmemde test yaptım en ucuzuda pahalısıda hiç yalancı pozitif vermedi oğlum tüp bebek ile oldu ondada evde yaptım pozitif çıktı

Bu biraz rahatlatti beni ama 😉eğer yalancı çıkarsa 6 güne bilki gerçekten varmış

Hanımlar adetime 11 gun vardı akşam saat 10 da test yaptım kaset test ve hemen t kismi grilesti zamanla az silik oldu dedim daha erken ama gun geçtikçe tekrarladim bir pozitif bir negatif hep farklı test yaptik eşimle baktik o bile var dedi sabah yaptığım gibi frelly erken gebelik ilk idrarla silik çıktı resimde az canli baya belli acile gittik eşimle hayal kırıklığı kan tahlili 2 çıktı negatif..sebebi fikriniz varmi hanımlar şuan da adetime 6 gun varEki Görüntüle 3681615
Yalancı pozitif çıkmıştır benimde daha önce başıma geldi bi pozitif bi negatif alıyordum bide gecikmem olduğu halde. 11 gün kala zaten çıkmaz hatta daha bebek oluşmamıştır yumurtlama haftası yeni bitmiş oluyor. Bebek oluşacak hcg salgılanacak önce kanda sonra idrarda belli olur zaten. 6 gün de çok erken ben 6 gün kala yapmıştım kuruma çizgisi gibi çok silik çıkmıştı yok zannetmiştim meğerse hamileymişim. Gecikmenizde kan verin net sonuç alırsınız inşallah vardır güzel haberlerle gelin ❤️🙏

Yalancı pozitif çıkmıştır benimde daha önce başıma geldi bi pozitif bi negatif alıyordum bide gecikmem olduğu halde. 11 gün kala zaten çıkmaz hatta daha bebek oluşmamıştır yumurtlama haftası yeni bitmiş oluyor. Bebek oluşacak hcg salgılanacak önce kanda sonra idrarda belli olur zaten. 6 gün de çok erken ben 6 gün kala yapmıştım kuruma çizgisi gibi çok silik çıkmıştı yok zannetmiştim meğerse hamileymişim. Gecikmenizde kan verin net sonuç alırsınız inşallah vardır güzel haberlerle gelin ❤️🙏
Anlamadığım kısım yalancı pozitif,gördünüz ay ve kuruma çizgisi dediğiniz ay aynı ayda yoksa yalancı pozitif sonra adetmi oldunuz

Anlamadığım kısım yalancı pozitif,gördünüz ay ve kuruma çizgisi dediğiniz ay aynı ayda yoksa yalancı pozitif sonra adetmi oldunuz
Yalancı pozitif dediğimde adet oldum kuruma çizgisi sandığım farklı bir aydı ve bu bebeğime hamileymişim 10 gün gecikmede sancıyla hastaneye gittiğimde öğrenmiştim. Daha önce kimyasal falan da geçirdim ama gecikmem varken direkt çift çizgi alıp bir kaç gün sonra negatife dönmüştü ordan anlamıştım sizde öyle bir şey olamaz adetinize daha olduğu için. Erken dönemde test yapmışsınız yalancı pozitif görmüşsünüz eğer zaten hamileyseniz de ancak gecikmede net sonuç alırsınız. Erken gebelik testi yapacaksanız awox predictor yada prodoctor markalarını öneririm yada kafanız karışmasın isterseniz direkt kan verin

Back
X