Gebeliğe Hazırlık Yardım lütfen 😞

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Uyumsuzz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2021
174
119
23
27
Merhaba kızlar. Devlet hastanesinde 16 şubatta muayene oldum ve 5 haftalık hamile gözüktüm ultrasonda sadece keseyi gördü. Daha sonra randevu alamadım nerdeyse 1 ay olacak ve ne kalp atısı duydum ne bebeği görebildim randevuda alamıyorum. Acaba devlet hastanesine gitsem aciliyet olduğunu söylesem randevusuz muayene olmama izin verirler mi?? 😔

Merhaba kızlar. Devlet hastanesinde 16 şubatta muayene oldum ve 5 haftalık hamile gözüktüm ultrasonda sadece keseyi gördü. Daha sonra randevu alamadım nerdeyse 1 ay olacak ve ne kalp atısı duydum ne bebeği görebildim randevuda alamıyorum. Acaba devlet hastanesine gitsem aciliyet olduğunu söylesem randevusuz muayene olmama izin verirler mi?? 😔
Merhaba ben en son gittiğimde randevu alamadım sabah erkenden gidip fiş kestirdim
Ben Kahramanmaraş ta oturyorum bu arada,
Bence fiş alabilirsiniz ya.

Eğer randevusuna gelmeyen olursa veya doktorun vakti kalırsa alıyorlar. Şansınızı denemeniz gerek

Bazı hastaneler randevulu muayene aralarına sıra verebiliyor ama çok bekletebiliyorlar. Sabah ilk randevu saatine gidip deneyebilirsiniz belki alırlar

Back
X