YARDIM LÜTFEN FİKİR EDİNMEK İSTİYORUM

sedef4309

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2017
121
46
48
34
Merhaba Arkadaşlar ;
Size bisey danışmak ıstıyorum 6 aylık evliyim suanda bız eşimle ne zaman anneme gelsek her geldiğimizde kayınvalıdem arayıp yok bınadan bırine hırsız girdi yok işte kapıya biri dayandı deyıp bize anlatıyor nasılsa denk gelıyorsa bız anneme geldıgımzde oluyor bu gibi seyler anlam veremiyorum acaba eşimi benm ailemden mi uzaklaştırmak istiyor amacı ne olabilir 🤔 not:kayınvalıdemle altlı üstlü oturuyoruz.

Söylediği şeylerin aslı yoksa amacı bu olabilir. Masumca kıskanıyodur belki diyeceğim ama zaten siz aynı yerdeymişsiniz. Ona gitmemezlik yapsanız neyse.

Eşinize yakın değilken başına bir şey geleceği korkusunu birine bir şey oldu şeklinde yansıtıyor olabilir

Bu eşinizin ailenizden soğumasına neden yol açsın onu bilmiyorum

Merhaba Arkadaşlar ;
Size bisey danışmak ıstıyorum 6 aylık evliyim suanda bız eşimle ne zaman anneme gelsek her geldiğimizde kayınvalıdem arayıp yok bınadan bırine hırsız girdi yok işte kapıya biri dayandı deyıp bize anlatıyor nasılsa denk gelıyorsa bız anneme geldıgımzde oluyor bu gibi seyler anlam veremiyorum acaba eşimi benm ailemden mi uzaklaştırmak istiyor amacı ne olabilir 🤔 not:kayınvalıdemle altlı üstlü oturuyoruz.
Kadın oğlu elinden gidecek diye endişeleniyor, oğluna da siz dışarı çıkınca güvende değilim mesajı veriyor ki oğlunun kafası hep annesinde olsun, ah bu kayınvalideler 😅 keşke eviniz başka yerde olsaydı o zaman sizi bu kadar takip edemezdi

Merhaba Arkadaşlar ;
Ailenize gittiğinizi caktırmasanız

Yakında yasamak çok zor ya.

Yok
Söylediği şeylerin aslı yoksa amacı bu olabilir. Masumca kıskanıyodur belki diyeceğim ama zaten siz aynı yerdeymişsiniz. Ona gitmemezlik yapsanız neyse.
hiç gitmemezlik yapmıoz aksıne hep yanyanayız yemeklerimiz bir akşamları kahve ıcer snra eve gider oyle zaman gecırıyoruz anlamıorm

Eşinize yakın değilken başına bir şey geleceği korkusunu birine bir şey oldu şeklinde yansıtıyor olabilir

Bu eşinizin ailenizden soğumasına neden yol açsın onu bilmiyorum
Benm aıleme geldıgımde tek gondermeye calısıyorsa eşimde zamanla bız gttıgımzde anneme birseynolyr korkusuyla gelmez die dedın soguyabılr dıe

Kadın oğlu elinden gidecek diye endişeleniyor, oğluna da siz dışarı çıkınca güvende değilim mesajı veriyor ki oğlunun kafası hep annesinde olsun, ah bu kayınvalideler 😅 keşke eviniz başka yerde olsaydı o zaman sizi bu kadar takip edemezdi
Valla o kadar haklısınız ki aynen oyle oluyor valla hep arasın ılgılensin derdinde bu gidişle uzaklasmam ıstıcem bende oradan yada en basta kabul etmeseydım altlı üstlü oturmayı 😒🤔

Bu seferde nereye gıdecegmızı sorgulucak artık bı sekılde düzelticem yarn eve gttgmde söyledgmde nedense bz evde olmadgmz zaman oluyır boyle seyler dıe laf söylücem
Bence öyle yapmak yerine gittiğiniz yeri söylemeyin. Eşinizi de tembihleyin sorarsa demesin
Amacınız onları düzeltmek değil amacınız size karısmamalarını saglamak

Yavas yavas uzaklasmaya baslayin yemegi falan ayirin bu evlilik degilki yemek khve sonra ev oda abartmis iyice siz evde yokken huzur vermiyor. Yakinligida iyi niyetide hak etmiyor yani. Siz yavastan kendi yuvaniza donun uzaklsin bakin nasil cirkeflesiyor mumkunse ayri semt ayri uzak ev en güzeli

İlgi çekmek için, oradaki sürede aklınız onda olsun diye yapıyor.
Benim babaannemde annemlerin tarafından bir yere gitsek ya da ailecek tatile gidecek olsak hastalanır beni hastaneye götürün ölüyorum diye arardı 😂 yoldan döndüğümüz olurdu, babam kızardı ama ya gerçekse diye de dayanamaz giderdi anne sonuçta. Bence aradığında açmamak en iyisi.

Merhaba Arkadaşlar ;
Eşiniz de demiyor mu "e anne ne güzel işte siz varsınız bizim evi gözetlersiniz neighbourhood watchig in alasısınız. Bizim kafamız rahat " diye.

kadın yalnızlıktan korkan bi tip olabilir. gitmenizi istemiyo da olabilir. boşverin geçin.

Bana kıskançlıktan yapıyor gibi geldi.
Ayrıca birlikte yemek yemeyi alıştırmanız da hiç doğru değil, sonra böyle olaylara sebep oluyor.
Siz evlisiniz, ayrı bir ailesiniz. Yemeklerinizi kendi evinizde yiyebilirsiniz bence.

Bence öyle yapmak yerine gittiğiniz yeri söylemeyin. Eşinizi de tembihleyin sorarsa demesin
Amacınız onları düzeltmek değil amacınız size karısmamalarını saglamak
Buda o kadar zor ki eşim babasız büyümüş annesine cok düşkün bir defa baska bı olaydan tartıstık o zamandan bu güne bıraz azaldı konusmaları ama genede arada yapıor kayınvalıdemde karısmıyor gbi gözüküp karışıyorda oda farknda deıl ogluna nasıl anlatıyrsa yada davranıyorsa ben dedıgmde bıze karısıyor die hayr annem bzm iyiliğimizi düşünüyor diyor.

Yavas yavas uzaklasmaya baslayin yemegi falan ayirin bu evlilik degilki yemek khve sonra ev oda abartmis iyice siz evde yokken huzur vermiyor. Yakinligida iyi niyetide hak etmiyor yani. Siz yavastan kendi yuvaniza donun uzaklsin bakin nasil cirkeflesiyor mumkunse ayri semt ayri uzak ev en güzeli
İnş ben zaten mumkun oldugunca tavrımı koyuyorum oda bunun farknda eve gelsede diken üstünde oturuyr valla evlendiğimden beri adam gbi yanlz kalamadık eşimle

İnş ben zaten mumkun oldugunca tavrımı koyuyorum oda bunun farknda eve gelsede diken üstünde oturuyr valla evlendiğimden beri adam gbi yanlz kalamadık
İlgi çekmek için, oradaki sürede aklınız onda olsun diye yapıyor.
Benim babaannemde annemlerin tarafından bir yere gitsek ya da ailecek tatile gidecek olsak hastalanır beni hastaneye götürün ölüyorum diye arardı 😂 yoldan döndüğümüz olurdu, babam kızardı ama ya gerçekse diye de dayanamaz giderdi anne sonuçta. Bence aradığında açmamak en iyisi.
😂😂😂 ilgi istiyorlar sanırım ondan boyleler 😂

Eşiniz de demiyor mu "e anne ne güzel işte siz varsınız bizim evi gözetlersiniz neighbourhood watchig in alasısınız. Bizim kafamız rahat " diye.
Haha eşimde aksıne bgn anne bızde kal yokuz demiş annesıde soyle kusura bakmasn yanls anlamasn demiş anlamıyorum

Fazla samimiyet çok beklenti getiriyor maalesef...su yemek işi felan biraz azaltın bence.her zaman birlikte olmak zorunda misiniz...ama diger konu ilgincmis var onda bişey..yanlız kalamiyor sanki kıskançlık vs.çok takmayin boşverin.eşiniz ne diyor bu duruma

Back
X