- 14 Temmuz 2012
- 76
- 1
- Konu Sahibi ImpossibleisNothing
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Virgül gibi görünüyor. Ondan önce de boydan silik çizgi şekildeydi belirginliği yine bu şekilde.
Telaşlamamın sebebi henüz bebek istemiyorduk Birde 10 gün önce soğuk algınlığı vardı rontgen çektirdim ve ağır antibiyotik kullandım.
Teşekkür ederim cevap için. Yanlışlıkla sizin başlığa 3 kere aynı mesajı gönderdim
Testin yaklaşık 5 dakika sonraki hali bu en fazla 5 dakikadır
Aslında hamileysem tabiki isterim. Eşimde henüz istemiyordu ama o da ister inş. Sonuç sizce çok mu belirgin. Şuan tek danışabilecegim sizsiniz. Şuan çok panik oldum. Kalbim çarpıyor. Eşim uyanınca hemen hastaneye gidelim en iyisi.
Hamilesin Allah'ın izniyle canım. Bi yazı okumuştum testlerde çıkan en silik çizgi bile idrarda hamilelik hormonlarının var olduğunu gösterir diye. Ve ilk beş dk da çıkmış. Bence test pozitif görünüyor :) yeni hamişimiz sensin Allah'ın iznyle :)Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ama resme dikkatli bakıyorsunuz değilmi?
testti yaptıktan sonra silik çizgi çıktı ve çizgi daha sonra bu Virgüle benzeyen şekle dönüştü bunların hepsi ilk 5 dakikada oldu.
Şuan hastaneye gidemedim bugün içinde ve yarın sabah tekrar test yapacağım
az önce tekrar test yaptım tek çizgi çıktı. başka birşey çıkmadı. Sabah ilk idrarla bir kez daha yapacağım. Onda çıkan sonuca göre kan testi yaptıracağım.Hamilesin Allah'ın izniyle canım. Bi yazı okumuştum testlerde çıkan en silik çizgi bile idrarda hamilelik hormonlarının var olduğunu gösterir diye. Ve ilk beş dk da çıkmış. Bence test pozitif görünüyor :) yeni hamişimiz sensin Allah'ın iznyle :)