evet canım hamilesin tebrık edıyorumMerhaba arkadaşlar
Adetim 5 gün gecikti. Pazartesi günü akşam idrarıyla test yaptım silik çıktı 2.çizgi. Dün sabah kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı. Ama hemşire temkinliydi ve erken dönem olabilir die uyardı. Fakat sabahtan beri ciddi kasık ağrım var ve 1-2 saattir hafif kanamam var. Adet gibi aynı. Hemşireyi aradım anlattım adet önceside hormon yükselebiliyor o yüzden temkinli konuşmuştum dedi. Lütfen yardımcı olun hamile miyimdir?
Kotu dusunme hemen, olumlu dusun canim. Yarin tekrar test yaptir. Allah gonlune gore versin insallahGeçen sene mayısta 6 haftalık bebeğimizi kaybettik. Korkuyorum
Insallah cnmSabaha randevu aldım kadın doğumdan. İnşallah normal bi durumdur ve hamileyimdir.
Kan verin 7 gün kaladan itibaren net bilgi veriyorBende birşey sormak istiyorum kızlar ya adetime 5gün var ve yoğun bir şekilde çamaşırımı sırılsıklam eden bir akıntı oldu sarımsı kasıklarımda ağrı var sabahtan beri adetim hep düzenlidir. Göğüs hassasiyeti olurdu hep oda yok acaba diyorum bunu yaşayıp hamile olan var mı
Çok heyecanlı ve stresli bişey, kanamam var diyorsun ve pozitif çıkıyor. bir doktora muayene olsan, hemşire ile görüştün sadece anladığım kadarıyla.belki yerleşme kanaması belki adettir...Merhaba arkadaşlar
Adetim 5 gün gecikti. Pazartesi günü akşam idrarıyla test yaptım silik çıktı 2.çizgi. Dün sabah kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı. Ama hemşire temkinliydi ve erken dönem olabilir die uyardı. Fakat sabahtan beri ciddi kasık ağrım var ve 1-2 saattir hafif kanamam var. Adet gibi aynı. Hemşireyi aradım anlattım adet önceside hormon yükselebiliyor o yüzden temkinli konuşmuştum dedi. Lütfen yardımcı olun hamile miyimdir?
Cesaretim yok canım ya çok merak ediyorum varya içim içimi yiyor yarın versemmi ki adeti mı beklesem ben 2senedir istiyorum da hep hüsran olunca canım sıkılıyor..Kan verin 7 gün kaladan itibaren net bilgi veriyor
Ben de ağrı varken yerleşme mi acaba demiştim ama kanama anlatılan yerleşme kanamasına göre fazla gibi geldi. Hem idrar hem kanda pozitif çıktıktan sonra bu hayal kırıklığını yaşamak zor geliyoÇok heyecanlı ve stresli bişey, kanamam var diyorsun ve pozitif çıkıyor. bir doktora muayene olsan, hemşire ile görüştün sadece anladığım kadarıyla.belki yerleşme kanaması belki adettir...
Ben de aylarca belirti aradım durdum, on gün adetimin geciktiği bile oldu çok zor ama kesin sonuc için doktora danışmalısın.Ben de ağrı varken yerleşme mi acaba demiştim ama kanama anlatılan yerleşme kanamasına göre fazla gibi geldi. Hem idrar hem kanda pozitif çıktıktan sonra bu hayal kırıklığını yaşamak zor geliyo
Kimyasal muhtemelenGeçen sene mayısta 6 haftalık bebeğimizi kaybettik. Korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?