YARDIM LÜTFEN

Çalışmaya çalışıyorum öğrenciyim. Sınavlara hazırlanıyorum
İşe girdiğinizde yeni bir çevreniz olacak. Bunları unutacaksınız o zaman. Biraz sabırlı olun. 1 yıllık evliliği bu hâle getiren bir adamla 20 yıl sonra nasıl bir evliliğiniz olur sizce? Denediniz, olmadı işte. Ötesi yok. Salın gitsin. Daha hayatın başındasınız. Üstelik daha tecrübelisiniz artık yaşıtlarınıza göre. Bu avantajınız sizin daha iyi bir hayat kurmanızı sağlayacaktır. Her yerden engelleyin bu adamı. Gerekirse sosyal medyadaki tüm hesaplarınızı kapatın. Size ulaşamasın, ulaşıp da aklınızı çelmesin. Bu anlamda çok tehlikeli bir süreçten geçiyorsunuz. Sakın dönmek gibi, şans vermek gibi bir kötülüğü yapmayın kendinize.

Çok teşekkürler.Sevgiler ,ben de güzellikler diliyorum size.

Bunca zaman unuttuğuma emindim dikkatimi dağıtmış bir çok şeyi unutmuştum. Gerçekten sevse zaten özür dilemeye bile yüzü olmadığını düşünürdü. Yaptığı diğer ergenlikler de cabası sadece sosyal medyadan filan. Korkusundan Ankara'ya bile gelemedi zannediyor ki biz de aynı seviyedeyiz ve onu döveceğiz

İnşallah canım bende uzun süredir aynı süreçteyim çok zor çok iyi anlıyorum
Konunuzu iyi hatırlıyorum. Çok geçmiş olsun. Siz yıllarınızı vermişsiniz üstelik. Şimdi evlatlarınızla yaşanacak güzel rahat günler var huzur içinde... Allaha emanet olunuz.

Bu adam değişmez biraz uzuleceksin evet sonra iyi ki bitmis diyeceksin...
başlamışsin sonunu getir bu evliliğin... yazık değil mi sana dünyaya kaç defa daha geleceksin.

Lütfen mantığınızı dinleyiniz. Arkanızda ailenizde varken, yolunuzdan dönmeyiniz. Bol şans diliyorum.

Aslında iyi bir dayağa ihtiyacı var da şiddete karşıyız, huyumuz kurusun

Affetmezdim. İlk dilekçede ağzına geleni saymış. Gerçek yüzünü göstermiş. Bos vaatlerde bulunuyor şimdi. Kafa karışıklığını anlıyorum cok normal. Bir yuva kolay kurulmuyor evlilik bir imzadan çok daha fazlasıdır. Hayal kırıklığı ile baş etmek sizi yoruyor şu an. Şiddet affedilemez bir şey keza ihanet de bunların geri dönüşü yok. Affederseniz arsizlasacak. Yaparsa affetmeseydin diyecek. İçinizden o acıları atamayacaksiniz. O normale dönse siz başka birisiniz artık.

Huylu huyundan vazgecmez hazır gitmisken bidaha dönmeyin farklı insanlar olmak bile çok zor evlilikte en azindan bunu düzeltemez cocukta yok galiba bü çok iyi bişey yaşında genç galiba sal gitsin kendi kendine yansın dursun evlenmeyi bilip bi evliligi yuretemeyn okuz lerden bişey olmaz bu hayat bikere var böyle insanlarla gecirmeyin önüne bak mutlu ol tabi benim fikrim ins en doğru kararı verirsin

Böyle sosyal medyalara nişanlıyken bana gönderdiği resmini koymalı, sigaralı içkili perişanımlı resimlerle donatmalı ergenik sosyal medya zımbırtıları. Mektup gönderse affederdim belki , neyseki eski kafalıyım şükürler olsun

Piiii arkana bakmadan kaç. tavuk bu mu gözü kör olmayasica

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…