- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.207
- 158
İşe girdiğinizde yeni bir çevreniz olacak. Bunları unutacaksınız o zaman. Biraz sabırlı olun. 1 yıllık evliliği bu hâle getiren bir adamla 20 yıl sonra nasıl bir evliliğiniz olur sizce? Denediniz, olmadı işte. Ötesi yok. Salın gitsin. Daha hayatın başındasınız. Üstelik daha tecrübelisiniz artık yaşıtlarınıza göre. Bu avantajınız sizin daha iyi bir hayat kurmanızı sağlayacaktır. Her yerden engelleyin bu adamı. Gerekirse sosyal medyadaki tüm hesaplarınızı kapatın. Size ulaşamasın, ulaşıp da aklınızı çelmesin. Bu anlamda çok tehlikeli bir süreçten geçiyorsunuz. Sakın dönmek gibi, şans vermek gibi bir kötülüğü yapmayın kendinize.Çalışmaya çalışıyorum öğrenciyim. Sınavlara hazırlanıyorum
Çok teşekkürler.Sevgiler ,ben de güzellikler diliyorum size.Sana şöyle söylemeliyim ki numara değil.Sadece oturmamış bir kişilik bugün böyle yarın başka söylemlerinin arkasında duramayacak gibi inan bana kimse değişmiyor daha çok zaman kaybederek diliyorum ki keşke karar vermiştim yapsaydım demezsin tabiki herşey gönlünce olsun hakkınızda hayırlısını diliyorum
İnşallah canım bende uzun süredir aynı süreçteyim çok zor çok iyi anlıyorumÇok teşekkürler.Sevgiler ,ben de güzellikler diliyorum size.
Bunca zaman unuttuğuma emindim dikkatimi dağıtmış bir çok şeyi unutmuştum. Gerçekten sevse zaten özür dilemeye bile yüzü olmadığını düşünürdü. Yaptığı diğer ergenlikler de cabası sadece sosyal medyadan filan. Korkusundan Ankara'ya bile gelemedi zannediyor ki biz de aynı seviyedeyiz ve onu döveceğizİşe girdiğinizde yeni bir çevreniz olacak. Bunları unutacaksınız o zaman. Biraz sabırlı olun. 1 yıllık evliliği bu hâle getiren bir adamla 20 yıl sonra nasıl bir evliliğiniz olur sizce? Denediniz, olmadı işte. Ötesi yok. Salın gitsin. Daha hayatın başındasınız. Üstelik daha tecrübelisiniz artık yaşıtlarınıza göre. Bu avantajınız sizin daha iyi bir hayat kurmanızı sağlayacaktır. Her yerden engelleyin bu adamı. Gerekirse sosyal medyadaki tüm hesaplarınızı kapatın. Size ulaşamasın, ulaşıp da aklınızı çelmesin. Bu anlamda çok tehlikeli bir süreçten geçiyorsunuz. Sakın dönmek gibi, şans vermek gibi bir kötülüğü yapmayın kendinize.
Konunuzu iyi hatırlıyorum. Çok geçmiş olsun. Siz yıllarınızı vermişsiniz üstelik. Şimdi evlatlarınızla yaşanacak güzel rahat günler var huzur içinde... Allaha emanet olunuz.İnşallah canım bende uzun süredir aynı süreçteyim çok zor çok iyi anlıyorum
Aslında iyi bir dayağa ihtiyacı var da şiddete karşıyız, huyumuz kurusunBunca zaman unuttuğuma emindim dikkatimi dağıtmış bir çok şeyi unutmuştum. Gerçekten sevse zaten özür dilemeye bile yüzü olmadığını düşünürdü. Yaptığı diğer ergenlikler de cabası sadece sosyal medyadan filan. Korkusundan Ankara'ya bile gelemedi zannediyor ki biz de aynı seviyedeyiz ve onu döveceğiz
Çok teşekkürler. Uğur ve bol şansları ben de size diliyorum.Lütfen mantığınızı dinleyiniz. Arkanızda ailenizde varken, yolunuzdan dönmeyiniz. Bol şans diliyorum.
Affetmezdim. İlk dilekçede ağzına geleni saymış. Gerçek yüzünü göstermiş. Bos vaatlerde bulunuyor şimdi. Kafa karışıklığını anlıyorum cok normal. Bir yuva kolay kurulmuyor evlilik bir imzadan çok daha fazlasıdır. Hayal kırıklığı ile baş etmek sizi yoruyor şu an. Şiddet affedilemez bir şey keza ihanet de bunların geri dönüşü yok. Affederseniz arsizlasacak. Yaparsa affetmeseydin diyecek. İçinizden o acıları atamayacaksiniz. O normale dönse siz başka birisiniz artık.Hanımlar bir sorum olacak, durum şöyle uzun olacak ama şu şekilde anlatmalıyım ,
Çok severek evlendik, ama ardı sıra yanlışları oldu. Karakterinde tabiatında sevmediğim sevemediğim şeyler. Eğitim farklılığı, uçları yaşaması... Bir söylediği bir söylediğini tutmaması,ailesi, net tepkiler koyamaması, içten pazarlıkları.. Tartışmalarda şeytana dönüşmesi, üstelik cimrilikleri,bitmeyen kini,siniri...
Ben de kesin kuralları olan biriyim, bir süreden sonra bitirmek istedim. Aslında gerçekten istedim, defalarca git gelim oldu. Kalbimle prensiplerim arasında sıkıştım. Yaptım yapamadım,bir terk ettim bir döndüm küstüm barıştım, ikimiz de ağladık zırladık, kavga ettik. Yedik birbirimizi. O sebep bu sebep bir sürü sebep. 3 aydır ayrıyız.
O asosyal,yalnız konuşma yeteneği bile çok zayıftır. Kimse ile sağlıklı ilişki kuramıyor.
Sonra öfkesi fiziksel şiddete dönüştü. En son çok ciddi hırpaladı beni. Ailem aynı gün bilet aldı, ağza alınmayacak küfürler edip, ağlayıp zırlayıp bir de üstüne git diyerek sokağa attı üstelik. Ben de boşanma davası açtım. Darp raporu aldım. Mahkeme gününün verilmesini bekliyorum.
Önce haberlerini alıyordum. Sonra yazmaya başladı. Her gün resimlerimize bakıyorum, elbiselerine sarılıyorum, yapamıyorum, şöyle seviyorum böyle seviyorum filan ,cevap vermedim. Üstelemeye başladı ,defalarca aradı açmadım. En son erkek kardeşim payladı arama diye. Görüşmek istiyormuş, geleyim diye yalvarıyor. Şimdi de sosyal medyadan bir sürü şey yazmış.
İstanbul'da yaşıyor, yaşıyorduk. Şu an ben ailemin yanında Ankara'dayım. Ankara'dan ev tutacakmış, sözleşmesi bitene kadar cumartesi pazar gelip gidecekmiş, güvenmem içinmiş mahkemede talep ettiğim tazminat kadar altın alacakmış ,derdi mahkeme değilmiş, yeni eşyalar, gelinlik alacakmış yeniden nikah yapacakmışız, sonra Ankara'ya taşınacakmış buradan bir iş bulacakmış. Yada tayinini aldıracakmış. 10 gün izin alacakmış, sadece 10 gün bir şans istiyormuş , hep planladığımız Alaçatı'ya gidecekmişiz. Bir daha yaparsa Allah belasını versinmiş... Offf. Ailemden herkesten özür dileyecekmiş .
Kafamın karışmasına çok kızıyorum ,inanın kendime çok kızıyorum. Affedilir şeyler değildi yaptıkları , haysiyetimi çiğnemek olmaz mı onu affetmek ? Bir yandan yazdıklarını okuyunca,yada arasıra aklıma gelince sevimli bir hareketi,bir bakışı hala mutlanıyorum. Sonra bu zamanlar gelip geçici ve bu düşünceler bu süreç içinde normal diyorum. Zamanla unutacağım onu. Diğer yandan yaptıklarını düşününce ...hala ağlayarak uyanıyorum, zaman zaman çok kızıyorum. Dilekçe yazmamış bir daha ,ilk dilekçesinde de düğün altınlarını çalmakla suçlamış,aileme atıp tutmuş, benim psikolojimin bozuk olduğunu iddia etmiş. siz olsanız ne yaparsınız ?
Çok güzel planlarım vardı ama ben de çok karşıyımAslında iyi bir dayağa ihtiyacı var da şiddete karşıyız, huyumuz kurusun
Çok güzel planlarım vardı ama ben de çok karşıyımama bir sapanını alırım dese, karpuz kadar taşı atmaz mıyım ? atarım tabi
Böyle sosyal medyalara nişanlıyken bana gönderdiği resmini koymalı, sigaralı içkili perişanımlı resimlerle donatmalı ergenik sosyal medya zımbırtıları. Mektup gönderse affederdim belki , neyseki eski kafalıyım şükürler olsunAffetmezdim. İlk dilekçede ağzına geleni saymış. Gerçek yüzünü göstermiş. Bos vaatlerde bulunuyor şimdi. Kafa karışıklığını anlıyorum cok normal. Bir yuva kolay kurulmuyor evlilik bir imzadan çok daha fazlasıdır. Hayal kırıklığı ile baş etmek sizi yoruyor şu an. Şiddet affedilemez bir şey keza ihanet de bunların geri dönüşü yok. Affederseniz arsizlasacak. Yaparsa affetmeseydin diyecek. İçinizden o acıları atamayacaksiniz. O normale dönse siz başka birisiniz artık.
Piiii arkana bakmadan kaç.Böyle sosyal medyalara nişanlıyken bana gönderdiği resmini koymalı, sigaralı içkili perişanımlı resimlerle donatmalı ergenik sosyal medya zımbırtıları. Mektup gönderse affederdim belki , neyseki eski kafalıyım şükürler olsun
Tavuk kargası, prematüre dinozor minyatür t -rex timsah kini taşıyan ,evet o. (yine başladımPiiii arkana bakmadan kaç.tavuk bu mu gözü kör olmayasica
Dinozor demekte haklisin neticede tavuklar da eskiden dinozordu. Aman yolla gitsin gidaklar bir süre sonra yine gagalamaya çalışır.Tavuk kargası, prematüre dinozor minyatür t -rex timsah kini taşıyan ,evet o. (yine başladım)
Evet evrimin belli basamaklarında tıkanmış buDinozor demekte haklisin neticede tavuklar da eskiden dinozordu. Aman yolla gitsin gidaklar bir süre sonra yine gagalamaya çalışır.
Evrimin kayıp halkası olmasınEvet evrimin belli basamaklarında tıkanmış buolmamış ,türünün tek örneği. Neysem. Iramazan ıramazan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?