- 10 Aralık 2017
- 2.357
- 2.255
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burun ameliyatiNe ameliyati belirtmemissiniz.
Neden bildigin bisey mi varHemen doktoruna git ya da ara bence ateş yoktur umarım
Regl falan mıydınız veya öyle misiniz eğer öyle değilseniz bu durum biraz değişik duruyor sürekli akmaya devam ediyorsa doktora gidin aralıklı akıyorsa bekleyebilirsiniz
Atesim fln yok cok sukurHemen doktoruna git ya da ara bence ateş yoktur umarım
Bugun 8. Gun tek deligimdeki durdu resmen akmiyo ama sol degiligimden arada sarimsin sizinti oouyirSızıntı şeklinde olması normal 10 güne kadar rengi açılarak sarımsı pembemsi akıntılar oluyor
Canik benimde 12 gun oldu hic oyle dedigin seylee yasamadm hergun masajimi yapiyorum sadece sisligi indikce cok az kalkikligi indi ama daha dogal durmaya basladiarkadaslar merhaba birsorumcolucam revizyon ameliyati oldum . Moralim sifir masaj yapiyorum dun aksam burun ucunda kikirdak saga dogru kaydi sisti asi rahatsiz edici batma hissi veriyor aglamaktan helak oldum uykusuzluk cabasi okadar zor bir surec gecirsim morardim sisler cabasi yetmiyo 18 gun basima bi geldi. Bilgisi olan var mickendiliginden duzelir mi sehir disinda dr um hemen tap diye gidemiyorum resim yolladim ama resimden anlasilmiyor ki bilhisi olan cevap atarsa cok sevinirim.
Canim 9. Gunde bitti tamamen ama bu seferde asiri tikali burnum baya zor bi surecmisGeçmiş olsun canım ,doktoruna bu durumu bildir çünkü dediğin kadar akıntı gelmesi benim bildiğim kadarıyla pek normal değil