Gebeliğe Hazırlık Yardım lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

miraxxxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2023
38
14
3
25
Arkadaşlar adetten hemen sonra 2 kere cinsel ilişkim oldu 3 gün sonra falan öylesine test yaptım silik çizgi çıktı inanmayıp 2 tane daha yaptım çok hafif ikiside çıktı sonra birdaha yaptım negatif sizdede oldumu böyle birşey merak

Eklentiler

• IMG_20230411_215316.webp
    IMG_20230411_215316.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 61
Kuruma çizgisi gibi geldi, kaçıncı dakikada çıktı ve cinsel ilişki üstünden 12 gün geçtiğinde test yapabilirsiniz.

Arkadaşlar adetten hemen sonra 2 kere cinsel ilişkim oldu 3 gün sonra falan öylesine test yaptım silik çizgi çıktı inanmayıp 2 tane daha yaptım çok hafif ikiside çıktı sonra birdaha yaptım negatif sizdede oldumu böyle birşey merak
İlişkiden 3 gün sonra mı test yaptınız
Gerçekten çıkacağına ihtimal verdiniz mi

Kuruma çizgisi gibi geldi, kaçıncı dakikada çıktı ve cinsel ilişki üstünden 12 gün geçtiğinde test yapabilirsiniz.
İyi günler son ilişkim 28 şubattı prezervatifle korunmuştuk. Yumurtlama dönemim de değildi. Ondan sonra adet de gördüm normal şekilde. Bugün ikinci ayımın adet günü ama olmadım. 3 ay önceden kalma artımed test vardı onu yaptım silik çıktı. Sizce gebelik olsa 8 haftalık olacak bir gebelikte idrar testinin kopkoyu çıkması lazım değil mi?

İlişkiden 3 gün sonra mı test yaptınız
Gerçekten çıkacağına ihtimal verdiniz mi
İyi günler son ilişkim 28 şubattı prezervatifle korunmuştuk. Yumurtlama dönemim de değildi. Ondan sonra adet de gördüm normal şekilde. Bugün ikinci ayımın adet günü ama olmadım. 3 ay önceden kalma artımed test vardı onu yaptım silik çıktı. Sizce gebelik olsa 8 haftalık olacak bir gebelikte idrar testinin kopkoyu çıkması lazım değil mi?

İlişkiden 3 gün sonra gebelik olsa dahi ne idrar ne de kan tahliline yansımaz yaptığınız testler bozuktur muhtemelen

Artımed zaten bana da çizgi çıkardı hatta daha dün. Ona çok inanmayın.
Evet kopkoyu çıkardı çok geçmiş üzerinden. Zaten yumurtlama günüm değildi diyorsunuz. Risk yok.

Artımed zaten bana da çizgi çıkardı hatta daha dün. Ona çok inanmayın.
Evet kopkoyu çıkardı çok geçmiş üzerinden. Zaten yumurtlama günüm değildi diyorsunuz. Risk yok.
Artımed piyasadan kaldırılmalı cidden. Roll markalı testle de yaptım bariz negatif siliklik bile yok. İnsanların duygularıyla oynuyor gerçekten

Back
X