Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3,5 haftalık hamileyim. Doktor folik asit olarak bunu yazmış ama gebelik için fazla değil mi? Bunu hamilelik öncesi kullanılıyor diye biliyorum? Zararlı olur mu kullansam
3,5 haftalık hamileyim. Doktor folik asit olarak bunu yazmış ama gebelik için fazla değil mi? Bunu hamilelik öncesi kullanılıyor diye biliyorum? Zararlı olur mu kullansam
Ben bunu hamilelik öncesi kullandım hamile kaldığımda folidoce diye bir folik asit kullanmıştım aynı soruyu doktoruma sorduğumda bunu her gün iç bir sıkıntı olmaz düşük doz demişti öncesinde de folik asit kullanmadiysaniz kullanın doktorunuzun önerdiği ölçüyü çünkü öncesinde başlamanız gerekiyordu eğer icmiyorsaniz