Yardım lutfen

merve5858

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2024
104
19
18
31
Arkadaşlar iyi günler tekrar tedavi surecimi anlatmayım.kisaca 10 Ocak beta HCG verdim 220 geldi ama.idrar testide yoğun enfeksiyon geldi bugün yani 12 ocakta kadın doğuma gittm hcg verdim tam 48 dolmadan 40 saat felan oldu 360 geldi doktorum gayet iyi dedi.ama enfeksiyonun çok yoğun ağrın ondandır dedi bir tane şase verdi içmem tek doz birde antibiyotik ama.hala ilaç kullanmakla ilgili korkularım var bu durumu yaşayan oldumu siz neler dusuni

Arkadaşlar iyi günler tekrar tedavi surecimi anlatmayım.kisaca 10 Ocak beta HCG verdim 220 geldi ama.idrar testide yoğun enfeksiyon geldi bugün yani 12 ocakta kadın doğuma gittm hcg verdim tam 48 dolmadan 40 saat felan oldu 360 geldi doktorum gayet iyi dedi.ama enfeksiyonun çok yoğun ağrın ondandır dedi bir tane şase verdi içmem tek doz birde antibiyotik ama.hala ilaç kullanmakla ilgili korkularım var bu durumu yaşayan oldumu siz neler dusuni
Canim icmezsen asıl sorun olur ben hep içtim o saseden asıl icmezsen daha kötü olur iç bence

Uzun süredir istiyoruz HCG 220 di 360 oldu ona sevindim bu enfeksiyon canımı sıktı birde acayip karın ağrım var regl ağrısı gibi.İns dua ediyorum tutunur diye kimyasal veya dış gebelikten çok korkuyorum

Doktorunuz hamileliginizi göz önünde bulundurarak veriyor o ilacı. Kullanmamak daha kötü sonuçlar doğurur. İçiniz rahat olsun.

Back
X