Yardım lütfen

YARDIM EDIN NOLUR

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2025
8
1
1
27
Merhabalar bir oğlum var 3.5 aylık doğduğundan beri açlık belirtisi verip ağlamıyor hep uyuyor gün içinde orta mesafede bize biraz olsun bakıyor ama hala göz temaslarımız az kucağımızda bize bakmıyor nereye çevirse oraya bakımca bile yüzünü gözlerini kaçırıyor yüzünede yaklaşınca gözlerini kaçırıyor gülümsemeleri çok az ve nadir nesnelere çok aktif onlara aşırı takıntılı gibi onlara gülüyor dikkatlice bakıyor ama aynı tepkiyi insanlara vermiyor agulaması vs çok az uyurken kendi kendine mırıldanıyor sadece seslenirsek bile çok bakmaz oralı olmaz nörologa randevu aldık ama aynı sorunları yaşayan bir anne gelişimi nasıl olduğuna dair bana cevap verirse çok sevinirim çünkü artık endişeyle yaşamaktan yoruldum

benim oplum da o aylarda öyleydi daha çok küçük bence. Nesne takibi yapıyor mu peki çıngırak falan dödürün takip edecek mi

Evham yapıyorsunuz bence benimki de o aylarda öyleydi benimki 8. Aydan sonra beni alenen tanımaya başladı ismine bakmaya başladı şu an hala işine gelirse bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…