Yardım lütfen

mercy3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
118
Puanlar
33
Kızlar 28 günde 1 regl olurum, çikolata kistim var iki kez ıvf denmedik biri tuttu küretaj oldum diğeri tutmadı. Her ay regl öncesi klasik meme hassasiyeti yaşarım. Bu ay çok az yaşadım hatta ovulasyon olmadığı düşündüm. Beklenen adet tarihim bugün. Dünden beri artan meme hassasiyetim , dolgunluk oldu dış kadranlarda. Sabah ilk idrarla nimomed erken gebelik testi yaptım. İlk 10 dk içerisinde hafif bir ikinci çizgi belirdi. Öğlene doğru regl ağrım başladı meme hassasiyetim azalmadı, şeffaf beyazımsı akıntım var ne düşüneceğimi bilemedim

Eklentiler

• IMG_6752.webp
    IMG_6752.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_6753.webp
    IMG_6753.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar 28 günde 1 regl olurum, çikolata kistim var iki kez ıvf denmedik biri tuttu küretaj oldum diğeri tutmadı. Her ay regl öncesi klasik meme hassasiyeti yaşarım. Bu ay çok az yaşadım hatta ovulasyon olmadığı düşündüm. Beklenen adet tarihim bugün. Dünden beri artan meme hassasiyetim , dolgunluk oldu dış kadranlarda. Sabah ilk idrarla nimomed erken gebelik testi yaptım. İlk 10 dk içerisinde hafif bir ikinci çizgi belirdi. Öğlene doğru regl ağrım başladı meme hassasiyetim azalmadı, şeffaf beyazımsı akıntım var ne düşüneceğimi bilemedim
Silik bir çizgi gibi var

Var gibi inşallah sağlıkla istediğiniz gibi olsun

Yarın sabah tekrar bir test yapın isterseniz. Koyulaşmışsa gebelik vardır

Kızlar 28 günde 1 regl olurum, çikolata kistim var iki kez ıvf denmedik biri tuttu küretaj oldum diğeri tutmadı. Her ay regl öncesi klasik meme hassasiyeti yaşarım. Bu ay çok az yaşadım hatta ovulasyon olmadığı düşündüm. Beklenen adet tarihim bugün. Dünden beri artan meme hassasiyetim , dolgunluk oldu dış kadranlarda. Sabah ilk idrarla nimomed erken gebelik testi yaptım. İlk 10 dk içerisinde hafif bir ikinci çizgi belirdi. Öğlene doğru regl ağrım başladı meme hassasiyetim azalmadı, şeffaf beyazımsı akıntım var ne düşüneceğimi
Silik bir çizgi görünüyor ama yarın sabah tekrar dene bence inşallah vardır :dua:

Çok teşekkür ederim herkese 💐 umarım hala WC ye gidiyorum ama regl olmadım olumlu olursa gerçekten cokbüyğk mucize olacak, amh cok düşük, 3 kez ameliyat oldum, overlerim birbirine yapışık 🥹

Çok teşekkür ederim herkese 💐 umarım hala WC ye gidiyorum ama regl olmadım olumlu olursa gerçekten cokbüyğk mucize olacak, amh cok düşük, 3 kez ameliyat oldum, overlerim birbirine yapışık 🥹
Güzel haber bekliyoruz senden hadi inşallah :dua:

Kızlar bugünkü

Eklentiler

• IMG_6766.webp
    IMG_6766.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 57
Var çok net belli kan testi yaptır bence

Back
X