• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı adet mi

btlkrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Merhabalar ben 2 ocakta regl oldum 7 ocakta bitti 12 ocakta da ovulasyon testim net çift çizgi çıktı öncesi ve sonrasını eşimle değerlendirdik ve yumurtlamadan itibaren göğüs dolgunluğum ve hassasiyet hiç geçmedi ve reglime 10 kala acayip derece sırt ağrısı 3 gün boyunca ve bel ağrısı bacaklara vuran sadece sağ kaşık ağrım oldu çok fazla ilk defa böyle oldu normalde reglden 2-3 gün öncesinden ağrım olur ve şu an 4 gün kala regile sabah pembemsi bir leke değdi takip ettim kanama gelmedi ağrım yok şuan sadece göğüs hassasiyeti var acaba yerleşme kanaması mı normalde böyle olmaz merak ettim beta verdim 3.5 çıktı negatif yükselir mi

Merhaba son durumunuz nedir bence yükselebilir betanız daha bata varken kan vermişsiniz

Yaaa olsun demek ki vakit var üzülüp kendinizi strese sokmayın bence em güzel zamanda nasip olur inşallah 🙏

Maalesef sonraki gün akşamı satıma 3 gün kala regl oldum normalde böyle olmaz şaşırdım bende
Bende de yerleşme kanaması oluyordu hep bende adete dönüyordu ve progestan kullandım bir seferinde ve bebek tutundu resmen. Aklınızda olsun

Bende de yerleşme kanaması oluyordu hep bende adete dönüyordu ve progestan kullandım bir seferinde ve bebek tutundu resmen. Aklınızda olsun
Adetten kaç gün önce gebeliği öğrenip progestana başladınız? Benim 4 gün var peçeteye gelen Bi kırmızılık gördüm çok az. Şimdi test yapsam çıkar mı veya kan versem

Merhaba, progesteron değeriniz düşük mü geliyordu? Yoksa dalgalanmalar çok yaşandığı için mi progestan kullandınız?
Bende de regle 3 4 kala hafif pembe kanama olup 2 güne regl geliyor. Geçtiğimiz aylar progesteron düşüktü hep bu ay değerim düzeldi ama yine akıntı geldi.

Back
X