yardım lütfen

merhaba herkeze.
ben aralıkta tüp bebek yaptırdım 1 ocakta (12.gün) b-hcg sonucum 566
3 ocak (14. gün) sonucum 1911 bilgi verebilirseniz sevinirim

tebrikler hayatım sevinmelisin gebeliğin katlanarak devam ediyor yani yumuşun sana tutunuyor :) değerin 4 de kalamış nerdeyse bende tüp bebek hamilesiyim kasımdan ama benim 3 ay biticek yakında inşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririz tekrar tebrikler :CüvCüv:hihoyyyt

tebrik ederim canım ikiz olma şansın yüksek bence değerin gayet iyi allah sana bağışlasın bebeğini maşallah

tebrikler ikiz kesin eğer üç tane embriyo yerleşmişse üçüzsede kendini hazırla................

canım tebrik ederim.ne güzel bir sonuç yüce rabbim tamamına erdirsin inşallah
bebişlerin ikiz yada üçüz olabilir çok sevindim arkadaşım adına yüce rabbim banada yaşatsın bu duyguları inşallah bende ilaçlarımı tamamlayabilirsem hayırlısıyla bende başlıycam tedavime banada dua edermisin canım.

selam canım bencede kesın çoğul ............hadı hayırlısı............inş kucağınada alırsın canım.........

merhaba herkeze.
ben aralıkta tüp bebek yaptırdım 1 ocakta (12.gün) b-hcg sonucum 566
3 ocak (14. gün) sonucum 1911 bilgi verebilirseniz sevinirim

:CüvCüv:gözün aydın sonucun mükemmel artıyor bencede ikizler ikiye katlandğına göre allah kucağına almayı doya doya koklamayı nasip etsin bizlerede dua et allah tamamına erdirsin canım tebrikler bu arada çok dikkat et kendine ve bebişlere :teytey::teytey::teytey::dance:a.s.:nazar:

ilginiz için çok teşekkür ederim.
ilk tüp bebek denemem allah hayırlısıyla yüzümü güldürdü.rabbim sizlere vede isteyen herkeze bu duyguyu nasip etsin.3 tane transfer yapıldı.memorialda kasım ayında yaptırdım yeni yılda muhtaşem sonuşlandı.kalbinizden umudunuz eksik olmasın.

çok tebrik ederim canım .. Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin ..
değerin çok çok güzel , kendini çoğul gebeliğe hazırla derim canım .. yerimseniben

Back
X