arkadaslar tup bebek denemede agustos 30 trasfer edilmisti ve trasferimin 6gunu adet baslamisti ve 5 gun surdu bildigimiz kanama idi ve bende bunun uzerine kan testi yaptirmadim ve bu ay adet 5 gun gecmemisine ragmen halen adet olamdim acaba neden olabilir sonucta acaba tutmusmu desem hic bir sekilde hamile belirtimde yok acaba aranizda boyle adet gecikmesi olan varmi yada acaba neden gecikti ters birseylermi var dr hic birsekilde aramadim cunku uyuz oldum klinige trasferden sonra ne aradi ne sordular .. lutfen bilgi verirmisiniz cok saolun simdiden ,, saglilarimla
tüp bebek tedavisi sonrası bu tür adet zamanında dengesizlikler çok yaşanıyor canım ama bir mucize olmasını isterdim tabii:1hug: ama içinde bir şüphe varsa ve olabilir diyorsan bunu ögrenmenin en kolay yolu test yapman bu tedaviler neticesinde uzun süre adet olamayan yada üst üste kısa zamanlarda adet olan veya kısa süren bazen normal gününden daha uzun süren çok sancılı olan arkadaşlar var ama genellikle iki aya kadar düzene giriyor endişelenme geçmiş olsun en kısa zamanda bebegine yada bebeklerine kavuşman dilegiyle [ben ve tüm isteyen arkadaşlar tabiii]
Tüp bebek sonrası mutlaka adet düzensizliği oluyor. Benim ilk denememde birkaç ay sürekli 1 hafta 10 gün gecikmişti. Her sferinde hamileyim sanmıştım. Ama bu gecikme illa ki yaşanıyormuş. Bir iki ay sonra düzene girer.
cok saolun arkadaslar burasi yurt disi tatlim burda hersey olur dr izin vermesini birak zaten ulasamiyorsun bile dr hemsire veya sekreterle muhattap oluyorsun bosver bu 3 denemedi hepsinde de ayni oldu onun icin gitmedim hayirli ise 4. denememi turkiyede yaapcam cok saolun arkadaslar veridiginiz yanittan dolayi
selam canim benim ilk denememden sonra adetim gayet normal bi sekilde devam etdi,ben öyle bi sorun yasamadim ama sen genede bi test yaptir,insallah büyük bi mucizeyle karsilasirsin canim