yardım lütfen

Ben aileyi suçlamıyorum.. ış erkek arkadaşında bitiyor.. Seni istemiyor olabilirler, çünkü seni tanımıyorlar sen bir yabancısın onlar için... Seni istemelerini sağlayacak olan kişi erkek arkadaşın....
Ailesi geldiğinde seni de çağırıp en azından tanışmanızı sağlaması gerekirdi....

Erkek arkadaşın da pek çabalamıyor gibi geldi bana...
Bu arada gerekirse ailemi silerim lafları falan hikaye... Asla silemez...Zaten silmemesi de gerekiyor...
Bugün kendisini doğuran kadına elin kızı için sırtını dönebiliyorsa bir başkası için de sana kolaylıkla sırtını dönebilir...
Bu laf erkeklerin sevgililerini kandırmak için söyledikleri artık baatlamış bir laf... Asla hiçkimse kendi ailesine sırtını dönemez onları silemez.... Siliorsa zaten kişiliksiz karaktersiz biri demektir. Ve asla işim olmaz öyle tiplerle....

Alesine seni kabul ettirmek çin çaba harcamadan hemen sırtımı mı dönerim diyo... Komik olmasın.. Daa seni onlarla tanıştırmamış bile... Sana gerçekten ailesine sırtını dönecek kadar değer verse bu işi bu kadar uzatmaz en azından tanışmanızı sağlardı... Tanışınca belki sevecekler seni ve itiraz etmeyecekler... Belki de istememeye devam edecekler... Ama o zaman da ikna etmenin yollarını arar bulur.....

Benim eşimi de ailem hiiiiç istemedi.. O yüzden 4 yıl flört ettik.... Ama ben asla eşime( o zamanki erkek arkadaşım) gerekirse ailemi silerim falan demedim.. Asla silmem. Elin adamı için anama babama niye sırtımı döneyim..... Ama 4 yıl boyunca hep şunu söyledim.. Tamam onu istemiyorsanız ben de başkasıyla evlenmem... Ayrılmadım ayrılmıycam, evlenmeme izin vermiyorsanız da sevgili olarak kalırız sorun değil ama evlenmem başkasıyla dedim... Sonunda kabul ettiler... anıştılar.. 2 yıldır evliyiz.. Şimdi annem biz nezaman onlara ziyarete gitsek benim sevdiğimdeğil eşimin sevdiği yemekleri yapar oğlum sen bunu seversin bunu seversin diye....
Ailesini bir kız için silebilen adam adam değildir, bu konuda ciddiyse zaten direkt ayrıl....
Çözüm ailesini silmek değil sizi ailesine kabul ettirmek....

ben balıkesirliyim erkek arkadaşım manisalı bilmiyorum tanıdık bildik olsun istiyolar herhalde.zaten yazdan yaza oğullarını görmeye geliyolar.karşılatırma yaparsak erkek arkadaşım devlette ben özel sektörde çalışıyorum onların durumları iyi biz orta halli bide benim annem babam ayrı.

bunu heer aile istiyor :lepi:

onları silip de kendi başınıza bu işe karşılaşırsanız senin baban annen buna razı olacak mı?CADIARZU

anne babasını silen birine güvenir mi ailen?:delphin:

uğraşacağınız nokta sevgilinle beraber ailesi ile tanışmak.. silip atmakla bir yere varamazsınız :delphin:

Son düzenleme:
Önce silerim derler de ondan sonra kıymete biner.
Böyle bir evlilik yapmayı asla düşünme bence.
3 senedir neden ailesi ile tanışmadınız?
Bir seni tanısınlar bakalım öyle görmeden nasıl karar veriyorlar anlamadım.:hulya:

Canim bence aileyi silmek cozum degil erkek arkadasin ailesine bugun sirt cevirirde yarin birgun senin basina kakmicagi ne malum senin yuzunden falan olaylarina girerse bence onlarin rizasi olmadan olursa problem yasarsiniz gibi geliyo sonucta o insani dunyaya getir buyut falan erkek arkadasanin silerim kelimeside hic hos degil ailesini silmeden once seni onlarla tanistirsaydi okadar cidi birsey yasiyorduysaniz ailede tanimadiklari bilmedikleri icin karsi cikiyolar gerci onlarda seni bir gorup tanisaydi ondan sonra karar verseydi ama hakinda hayirlisi ama bence erkek arkadasin ustune duseni tam olarak yapmamis

Biraz mevzunun kötü yanını düşünmüş gibi olacağım ama ya ailesinin hiçbirşeyden haberi yoksa sonuçta ne telefon aracılığı ile nede başka bir şekilde ailesinden biri ile görüşme imkanınız olmamış resimler hariç tabiki malesef resimlerinde dili yok.:umursamaz:

Kendi çabalarınızla bile evlenecek olsanız erkek arkadaşınızın sizi ailesi ile bir kez bile olsa görüştürmesi şart.

Ben sizin yerinizde olsam ailesinin derdi neymiş kendi gözümle göreyim derdim açıkçası.

Back
X