yardım lütfen :/

mechante_fille

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
20
0
86
Bursa
öncelikle herkeze merhaba :) şimdi konuya gireyim benim etkilendiğim tamam tamam hoşlandığım biri var yani oda bana karşı boş değil sanıyoru(du)m neyse bayadır görüşüyoruz düşünün bana "sadece sen ve ben olalım gerisi önemsiz" gibisinden laflar ediyor.Az önce öğrendim ki ona kardeşim diye tanıttığım gerçek bi dostumada aynı şekilde davrandığını öğrendim :O şimdi biz bu çocuğa bir ders vermek istiyoruz fakat arkadaşım Almanyada ve sadece yaz ayları burada oluyor ne yapacağımızı bilemedik sizden yardım istiyoruz ah şimdiden teşekkürler =)

Birincisi konunu ah erkekler bölümüne acman gerekti...
yenisin galiba ondan kaynaklanıyor...
neyse mod erkedeşler taşırlarsengözlerimebaksanab

sorununa gelince...
zaman kaybetmekten başka bir şey değil.
boşverin gitsin:kahve:

ben düşüniyim geliyom bacı. eğlenceli bişeye benziyo :ecrin_bebek:

sabırsızlıkla bekliyorum :D

öle bi film vardı ama nası yapıyolardı hatırlamadım. neticede film.

aklıma gelen, ikiniz de çocuğa aynı anda çok iyi davranıp canım cicim aşkım tam gaz gidip, çocuk kıvama geldiğinde pat diye ikiniz birden ilgiyi alakayı kesceksiniz. arayıp sorarsa başka birini seviyorum dersiniz, köpek kovalar gibi böle :ecrin_bebek: oyununu bulduğunuzu belli etmeyeceksiniz ki, bunun intikam için yapılmış bi oyun olduğunu anlamıcak. aynı anda 2 kız tarafından terkedilip egosunda yara açmak gayemiz :ecrin_bebek: ama bu yöntemi deneyecek bayanların sağlam olması lazım, ava giderken avlanmamaları lazım. bir de bu süreç içinde sadece telefon ve msn olmalı, görüşme hep ertelenmeli ve görüşülmemeli. yakından işlemez bu yöntem.

çok düşünmedim ama aklıma gelen bu. ama uyarıyorum, ava giderken avlanmayın. böle oyun oynarken kızlar kendileri de aşık oluveriyo. aman diim.

öle bi film vardı ama nası yapıyolardı hatırlamadım. neticede film.

aklıma gelen, ikiniz de çocuğa aynı anda çok iyi davranıp canım cicim aşkım tam gaz gidip, çocuk kıvama geldiğinde pat diye ikiniz birden ilgiyi alakayı kesceksiniz. arayıp sorarsa başka birini seviyorum dersiniz, köpek kovalar gibi böle :ecrin_bebek: oyununu bulduğunuzu belli etmeyeceksiniz ki, bunun intikam için yapılmış bi oyun olduğunu anlamıcak. aynı anda 2 kız tarafından terkedilip egosunda yara açmak gayemiz :ecrin_bebek: ama bu yöntemi deneyecek bayanların sağlam olması lazım, ava giderken avlanmamaları lazım. bir de bu süreç içinde sadece telefon ve msn olmalı, görüşme hep ertelenmeli ve görüşülmemeli. yakından işlemez bu yöntem.

çok düşünmedim ama aklıma gelen bu. ama uyarıyorum, ava giderken avlanmayın. böle oyun oynarken kızlar kendileri de aşık oluveriyo. aman diim.

yöntem ii de uyardığın gibi tehlikeli..
ikisi birden aşık olup saç baş girmesinler sonra sempatiksalakcinni

catharsis hic gülcem yoktukaydirigubbakcemile3.. saka bi yana öle bisi duydugunda o da durmaz,kizlarin hakkinda abuk subuk konusmaya baslar etrafda.. öle serseri tiplerden uzak durmakda fayda var..

catharsis hic gülcem yoktukaydirigubbakcemile3.. saka bi yana öle bisi duydugunda o da durmaz,kizlarin hakkinda abuk subuk konusmaya baslar etrafda.. öle serseri tiplerden uzak durmakda fayda var..

en iyisi sallamak..
hiç uğraşmam unutuveririm başıma gelse böyle bişi..

benim güzel bir fikrim var.

çocuğa yakın davranın ikinizde,ortak konuşmalar yaparken birbirinize laf sokun ki paylaşılmaz olduğunu düşünsün.eğer samimiyetiniz uzun sürecek gibiyse,yazın buluşma teklif edin,yanımızda bir iki arkadaşımızla beraber gelebiliriz istersen sende getirebilirsin bir arkadaşını de.muhtemelen sizin kız arkadaş getireceğinizi düşünüp erkek arkadaşını getirecektir.

sonra 2 yakışıklı çocuk ayarlayın,buluşmada ikinizin sevgilisi olarak tanıştırın çocukları.surat ifadesini görmek isterim,her 2 kızın elden kaçmasının verdiği hayalkırıklığı,üstelikte arkadaşına rezil olacaktır

benim güzel bir fikrim var.

çocuğa yakın davranın ikinizde,ortak konuşmalar yaparken birbirinize laf sokun ki paylaşılmaz olduğunu düşünsün.eğer samimiyetiniz uzun sürecek gibiyse,yazın buluşma teklif edin,yanımızda bir iki arkadaşımızla beraber gelebiliriz istersen sende getirebilirsin bir arkadaşını de.muhtemelen sizin kız arkadaş getireceğinizi düşünüp erkek arkadaşını getirecektir.

sonra 2 yakışıklı çocuk ayarlayın,buluşmada ikinizin sevgilisi olarak tanıştırın çocukları.surat ifadesini görmek isterim,her 2 kızın elden kaçmasının verdiği hayalkırıklığı,üstelikte arkadaşına rezil olacaktır

harikaa :D

Çok şüpheciyim belki ama kız arkadaşınızın sizi kıskanıp böyle bir şey söylemiş olma ihtimali var mıdır? Bi ihtimal sonuçta.

Boş işler bunlar

Bence hiç birine değmez
:1closedeyes:

O kadar içinde kaldıysa aç telefonu ağzına geleni söyle, rahatlarsın kaydirigubbakcemile3

Back
X