yardım lütfen,

çok teşekkür ederim, bu iyi geldi, çok haklısınız..sağolun

yardımcı olabildiysem sevindim. :) her zaman olabilir hayatınızda böyle insanlar, sen muhatap almayıp yok sayarsan hem sevgilinin sana saygısı artar hem kıskananlar çatlar. :34:

Ben senin yerinde olsaydım en son çare fotoğrafı gördükten sonra laf arasında "canım bu arada böyle el tutmalar falan, gereksiz samimiyetten hoşlanmıyorum" derdim. Ama diyorum ya en son çare bu.

Çünkü iş sevgilinde bitiyor. Senin elini niye tutamıyorlar?
Sonuçta karşımızdaki biz izin verdiğimiz sürece bize yanaşabilir. Bi'kere tutar elini baktı tepki yok ikinciye sarılır vs vs.
Sevgilin "arkadaşım, nişanlım hoşlanmıyor böyle şeylerden şakasına da olsa yapma" falan diyebilsin.
Neticede biri fotoğrafta senin elini tutsun bak noluyo:44:

Yani 3.kişiye ne desen boş. En etkili silah sevgilinin tepkisi. Sen yaparsan aksine "ayy yaşasın kıskandı oh" olur:9:

Ben senin yerinde olsaydım en son çare fotoğrafı gördükten sonra laf arasında "canım bu arada böyle el tutmalar falan, gereksiz samimiyetten hoşlanmıyorum" derdim. Ama diyorum ya en son çare bu.

Çünkü iş sevgilinde bitiyor. Senin elini niye tutamıyorlar?
Sonuçta karşımızdaki biz izin verdiğimiz sürece bize yanaşabilir. Bi'kere tutar elini baktı tepki yok ikinciye sarılır vs vs.
Sevgilin "arkadaşım, nişanlım hoşlanmıyor böyle şeylerden şakasına da olsa yapma" falan diyebilsin.
Neticede biri fotoğrafta senin elini tutsun bak noluyo:44:

Yani 3.kişiye ne desen boş. En etkili silah sevgilinin tepkisi. Sen yaparsan aksine "ayy yaşasın kıskandı oh" olur:9:
bu cevap da çok doğru.. ama ben size şöyle söyliyim biraz daha ayrıntılı olsun; bir daha aynı ortamda bulunmaları bile söz konusu değil, düğüne vs. çağırılmadığı sürece küçük bi ihtimal aynı şeylerin olması, ama ben hırsımı alamadım, çünkü çok dengesiz ve bana çok ters bir davranış, mesela siz olsanız kişiye yönelik ama direk isim vermeden nasıl bir cümle kurardınız, kıskandırıcak, o benim anlamına gelicek güzel bir söz bile olabilir..

bu cevap da çok doğru.. ama ben size şöyle söyliyim biraz daha ayrıntılı olsun; bir daha aynı ortamda bulunmaları bile söz konusu değil, düğüne vs. çağırılmadığı sürece küçük bi ihtimal aynı şeylerin olması, ama ben hırsımı alamadım, çünkü çok dengesiz ve bana çok ters bir davranış, mesela siz olsanız kişiye yönelik ama direk isim vermeden nasıl bir cümle kurardınız, kıskandırıcak, o benim anlamına gelicek güzel bir söz bile olabilir..

normalde sakin biriyim ben, kimseye zararım dokunmaz ama sevdiğim söz konusu olunca ve damarıma basılınca yapmicağam yok, yakınımda olsa saçına dolardım elimi umrumda olmazdı ama uzakta, keşke bir kez daha aynı ortamda bulunma şansımız olsa da aynı şeyi yapsa, o zamanlar konduramamıştım, bu günkü aklım olsa ah..malesef uzakta işte, burda kendi kendimi yiyorum, öyle bişey olmalı ki sinirimi çıkarabileyim, ağırlığımı bozmadan dokunsun söylediğim..rahat edemicem yoksa..ama ne

Söyledim zaten, senden kıymetli mi, adını anmam bi daha, ben farklı bi niyet sezmemiştim, gözünde bu kadar kötü olduğunu bilmiyodum, cocukluğundan beri tanıyorum, rahat bi insandır, ona yordum ama görmem bi daha dedi,, ama kız gerçekten çok rahat, çok patavatsız, yılışık, eline koluna sahip çıkamayan biri, ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz..ortak hesabımıza istek göndermiş, diyorum ya dost ayağına yatıyo, açık açık bişey diyemiyorum, çünkü sevgilimin annesiye kızın annesi arkadaş, ve kızın annesini tanıdım, o kadar iyi biri ki onun kızı demeye bin şahit ister, sevgilimin annesinin kulağına giderse o zor durumda kalır die açıkça bişey diyemiyorum.. ama kızı tanıyorum, o lafı yerse bi kez çok dokunur bidaha kalkışamaz, anlatabildim mi

canım biz üniversitedeyken bir sloganı çok kullanırdık kanka ayağı g.. ayağı diye
bir kadın hisseder canım inan bana eğer bişi olmasa sende bukadar gerilmezsin bence

kızın biri çok yakın değildik sevgilimi tanımıodu bir çocuk gördüm işte diye anlatmaya başlamıştı ve sadece 2 benzerlikte içim cız etmişti acaba mı demiştim ve kız merdivenlerde sevgilimi göstermişti

bunun için kuruntu yaptığını düşünmüyorum umarım bu sıkıntıyıda def edersin :)

belki de gerçekten kuruntu yapıyorum, yok öyle bi niyeti, yapısı öyle belki, arkadaş olarak çok seviyo belki de..ama tam tersi de olabilir, gerçekten aşıksa, istediği oysa vs. vs. işte bu bilinmezlik öldürüyo beni..

canım biz üniversitedeyken bir sloganı çok kullanırdık kanka ayağı g.. ayağı diye
bir kadın hisseder canım inan bana eğer bişi olmasa sende bukadar gerilmezsin bence

kızın biri çok yakın değildik sevgilimi tanımıodu bir çocuk gördüm işte diye anlatmaya başlamıştı ve sadece 2 benzerlikte içim cız etmişti acaba mı demiştim ve kız merdivenlerde sevgilimi göstermişti

bunun için kuruntu yaptığını düşünmüyorum umarım bu sıkıntıyıda def edersin :)

beni anlaman çok güzel çok teşekkür ederim, diyorum ya kızın iki tane kız kuzeni var, aynı anda tanıştım onlarla da, hep birlikteler, aynı anda gördüm, aynı oranda vakit geçirdim, bahsettiğim düğünde onlar da vardı, neden onların fotoğrafı edebiyle çekilmiş de bu beni rahatsız etti, öyle değil mi..inşallah dert olmaz başıma, çok sinir bozucu bir durum çok

arkadaşlar merhaba, benim sizden yardım istediğim konu sevgilime asılan bir kızla ilgili, ilişkimde bir sorun yok kesinlikle, sevgilimle ilgili bir durum da söz konusu değil ama kıza eğer twitter yoluyla isim vermeden üzerine alınıcağa ağır bir laf söylemezsem içim rahat etmicek, ağırlığımı bozmak istemiyorum aslında sus gitsin diyorum ama öylesine sinir etti ve öyle doluyum ki, anlar bi de böyle şeyleri, farkederse ona olduğunu fena halde bozulur, öyle de ağır bir şey yazmak istiyorum, nolur fikirlerinizi istiyorum..ortaya yazıcam sözü.. ama anlasın,, dost ayağına yaklaşıyo bana da sevgilime de, bunu yapmalıyım, kızlar olarak anlarsınız beni:) şimdiden teşekkürler

sewgilinle konus muaatp olmanı istemiorum de yterli kıza bişe demen neyi değiştircek dhaada sinirlenip sewglini elde etmek için elinden geleni yapar:) sen deil o seni kıskansın

çok teşekkür ederim, söyledikleriniz içimi rahatlattı, bazı şeylerin üstesinden tek başına gelinmiyor ne yazık ki, yeni fikirleri olanlar bekliyorum:))

Back
X