yardım lütfen:(((

aldemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
24
0
86
Ankara
Arkadaşlar 29 nisan'da aylık kontrolüm var ama o güne kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum
yani o tarihte 12 hafta bitiyor ve kontrol var.
bu zamana kadar kanama hiç olmadı.Hiçbirşey de hissetmiyorum.Gögüslerim şişmedi,kusmadım bile,sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum ve çok üzgünüm.

sorum olacak?
1-kanama olmazsa herşey normal midir?
2-bu durumda bebek gelişmemiş oluyor mu bu durumda da kanama olur mu?Kaçıncı haftada olur?
3-kalbi durmuşsa kanama olur mu,kaçıncı haftada olur?
4-Birşey hissetmemek normal mi?Bebeği hissetmek adına söylemiyorum.Bebek hissedilmez onu biliyorum.
5-Hiçbir yerim ağrımıyor bu normal mi?

Ne olur bu sorularla kafayı yememe az kaldı?Tüp bebk tedavisi gördüm ve ilk gebeliğim ve kaybetmek istemiyorum

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

endişe etme cnm bende bak 25. haftadayım şükür olsun hiç bir bulantım nebilim öyle gebelikte yaşanan baş dönmesi vs.. olmadı bende senin gibi dr sordum dr bana aman dedi olmasın işte daha ne istiyorsun demişti ilk zamanlar :) kanamada olmasın kanama oldumu sıkıntı var demektir, kalp durmasına gelincede benim dr 3. aya girene kadar hep bu korkuyla yaşattı beni nasıl 3. aya girdim sağlıkla büyüyor dedi bence sen sıkıntılı haftaları atlatmışsın cnm...

Allah bir kere razı olsun ,içim rahatladı,birşey hissetmemek çok kötü,gerçekten atlattım mı?Ama 29 Nisan da kontrol:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…