Yardım Lütfen

birdustenibaret

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
19
0
6
İzmir
Merhaba arkadaşlar.
Siteye bugün üye oldum ve sabahtan beri zayıflamayla ilgili şeyler okuyorum.
O kadar sıkıldım ki okumaktan, içime fenalık geldi. :105:

Neyse. 17 yaşındayım. Boyum 166 kilom 66.5
Geçtiğimiz senelerde çok hızlı kilo alıp verdim. O yüzden göğüslerimde ve az da olsa belimle çatlaklar var. İğrenç bi görüntü...
2 ay salona gittim ama bi faydası olmadığını düşünüp bıraktım.
Simit denilen bölgeyle ilgili sorunum var. Onun dışında bacaklarım falan iyi.
56 ya da 54 kilo civarı olmak istiyorum. 3-4 ayda versem bile olur, pek acelem yok.
Yardımcı olursanız sevinirim. :52:
Şimdiden teşekkürler :)​

öncelikle merhaba bende yeni uye oldum yas 18 boy 1.50 kg 42 minyonum yani :)
ben kıloyu hiç sorun yapmıyorum alamıyorum da veremıyorumda :)
soyle bi tavsiye vereyım sana yuruyus yap hergun biz hergun yapıyoruz aksamları . yemegı duzenli ye hergun aynı saatte 3 ara 3 ara gun yap ama cok yeme mesela beyaz ekmek yerine tam dahıllı ekmek ye bende oyle yapıyorum bide cok kola içme kola gobek yapar gencsin ben gibi zayıflarsın ya :8: gencliğin tadını cıkar :27:

boyuna gore sanirim 56 kg dengeli olur, sikayetci oldugun bolgeyi ben oryantalle erittim :D
ayrica bel bolgendeki catlaklar hizli kilo alip vermekten, sirttakiler de ani boy atmaktan olusur. telafisi yok malesef ben de sikayetciyim :/ iki ay yirmi kilo vermemin hediyesi oldu bana (: pek guzel bir hediye degil. (:
umarim benim gibi degil de saglikli bi sekilde zayiflarsin :))

Son düzenleme:
Spor yapmadan kilo verirseniz vücudunuz sarkar ve çatlamaya devam eder, sporun etkisi yok diye bırakmamalısınız bence. Ki spor her şeye yararlıdır, ilk 1 ay alışma sürecidir zaten...

Back
X