Yardım Lütfen

birdustenibaret

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
19
0
6
İzmir
Merhaba arkadaşlar.
Siteye bugün üye oldum ve sabahtan beri zayıflamayla ilgili şeyler okuyorum.
O kadar sıkıldım ki okumaktan, içime fenalık geldi. :105:

Neyse. 17 yaşındayım. Boyum 166 kilom 66.5
Geçtiğimiz senelerde çok hızlı kilo alıp verdim. O yüzden göğüslerimde ve az da olsa belimle çatlaklar var. İğrenç bi görüntü...
2 ay salona gittim ama bi faydası olmadığını düşünüp bıraktım.
Simit denilen bölgeyle ilgili sorunum var. Onun dışında bacaklarım falan iyi.
56 ya da 54 kilo civarı olmak istiyorum. 3-4 ayda versem bile olur, pek acelem yok.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler :)​

öncelikle merhaba bende yeni uye oldum yas 18 boy 1.50 kg 42 minyonum yani :)
ben kıloyu hiç sorun yapmıyorum alamıyorum da veremıyorumda :)
soyle bi tavsiye vereyım sana yuruyus yap hergun biz hergun yapıyoruz aksamları . yemegı duzenli ye hergun aynı saatte 3 ara 3 ara gun yap ama cok yeme mesela beyaz ekmek yerine tam dahıllı ekmek ye bende oyle yapıyorum bide cok kola içme kola gobek yapar gencsin ben gibi zayıflarsın ya gencliğin tadını cıkar

boyuna gore sanirim 56 kg dengeli olur, sikayetci oldugun bolgeyi ben oryantalle erittim
ayrica bel bolgendeki catlaklar hizli kilo alip vermekten, sirttakiler de ani boy atmaktan olusur. telafisi yok malesef ben de sikayetciyim :/ iki ay yirmi kilo vermemin hediyesi oldu bana pek guzel bir hediye degil.
umarim benim gibi degil de saglikli bi sekilde zayiflarsin :))

Son düzenleme:
Spor yapmadan kilo verirseniz vücudunuz sarkar ve çatlamaya devam eder, sporun etkisi yok diye bırakmamalısınız bence. Ki spor her şeye yararlıdır, ilk 1 ay alışma sürecidir zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…