Lütfen yardım edinÇatlaklarım Özgüvenimi Düşürüyor... Nasıl geçeceğine dair fikirleriniz var mı lütfen?

ameliq28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2025
10
9
1
23
Merhaba 22 yaşında 1.72 boy 53 kiloyum. Bu yaşıma kadar ne fazla kilo aldım ne de verdim. Max 3-4 kilo oynamışımdır. Fakat buna rağmen sadece kalçamda 17 yaşımdan berri kalça kısmımda yoğun bir şekilde beyaz çatlaklarım yırtık şeklinde var neredeyse tüm kalçamı kaplıyor ve birkaç aydır da ufak yırtıklar yukarıya doğru karnıma gelecek şekilde çıkmaya başladı. Garip olan kırmızı çatlağım hiç olmuyor direkt beyaz bir şekilde oluşuyorlar. Dediğim gibi kilo alıp vermiyorum hızlı boy atmıyorum. Sorun ne neden bu kadar yayılmış çatlaklarım özellikle sadece tüm popo bölgemde var ve şimdide belimden karnıma doğru gelmeye başladılar bilmiyorum... Lütfen fikriniz varsa benimle paylaşın geçirebilecek, azaltabilecek yeni çıkacakları engelleyebilecek. Gerçekten psikolojik anlamda beni çok etkiliyorlar yaşım sebebiyle denize bile gidecek özgüveni kaybetmeye başladım

Senin için bu durumu chatgpt ye sordum ki çokta mantıklı cevaplar yazdı. Görsel olarak ekleyeceğim. Ama demediği bir önerim olacak ama kısa vadede değil uzun vadede düzenli yapılırsa işe yarar. At kılı fırçası ile kuru tarama alttan yukarı doğru hareket ile sadece deriyi tahriş etmeden ortalama yarım saat falan bitirince güvenilir bir çatlak kremi olabilir badem yağı olabilir kakao yağı shea yağı sür. Zamanla hafifletir yeni oluşacaklara engel olabilir. Ama komple hiç olmasın dersen lazerli tedaviler falan yapabilirsin.

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-04-01-54-16-571_com.openai.chatgpt.webp
    Screenshot_2025-05-04-01-54-16-571_com.openai.chatgpt.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 71
Çatlak geçmez en azından kremle. Cildini bol bol nemlendir

Back
X