yardım lütfen !!!

nejade

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2012
39
1
16
İstanbul
arkadaşlar şöyle izah edeyim. eşim takıntılıdır biraz kendisi gibi cocugunuda kova burcu yapmak istiyor.elbette Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin velhaslım; çocuğu kova burcu olan anne ve anne adayları varmı hangi ayda hamile kaldınız ?

arkadaşlar şöyle izah edeyim. eşim takıntılıdır biraz kendisi gibi cocugunuda kova burcu yapmak istiyor.elbette Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin velhaslım; çocuğu kova burcu olan anne ve anne adayları varmı hangi ayda hamile kaldınız ?

ozaman nısan sonu olsa benim daha garanti olur herhalde :)

Eşine nacizane şöyle söyle canım, bebek işi öyle filmlerde dizilerde izlediğimiz gibi bir gecede, bir ayda olmuyormuş, kadınlar kulübünden bir kız öyle söyledi de, olur mu?!!
Öyle ha deyince olmuyor maalesef bebek işleri :50:

Hem eşin illaki o hesapla o ayda isterse, ortalama 6 ila 12 ayda gebe kalınabildiği düşünülürse, çok yıllar geçer canım...
Bu işler nasip işi, şu ay bu ay diye planlandığı gibi olmaz maalesef canım...
Zaten sen de dedin, o eşinin isteği, sen de biliyorsundur benim yazdıklarımı, sen eşine deyiver benim yazdıklarımı :34::9:

ozaman nısan sonu olsa benim daha garanti olur herhalde :)

Eşine Phia nın dediklerini söyle ustunede bunları ekle tatlım
bende gecen sene eylülgibi hamile kalıyım yaz başı doğururum guzel olur dedim kendi kendimee
haa bu arada bi ay ileri iki ay önce gibi bi derdim olmadıı ölee kafadan hesap anlıcann
sonra ne mi oldu
6 ay bekledim tam 6 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ama malesef düşük yaptım
bu işler hesapla olmuyo eşine söylede böyle hesap kitap yapmasın
senelerce uğraşıyo insanlar bebek sahibi olabilmek için ne acılar çekiyolar
şimdi kova burcu olsun diye hesap yapıcana
Allah istediğimizde aratmasın diye dua etsin bence

Back
X