Canım hiç sıkma kendini maalesef bazen doktorlar yanlış yönlendirebiliyorlar. Sana başımdan geçen olayı anlatayım. Bende oğlumu aşıya göndermiştim tıpkı senin gibi sonra bir telefon geldi bakıcımızdan doktor muayene etmiş çocuğu ve demişki bu çocuğun mu testisleri yok fark etmediniz mi? Nasıl yani ya dedim. Eşimi aradım doktor böyle böyle demiş diye o da sağlık ocağına gitmiş doktorun yanına ben az önce gelen bebeğin babasıyım böyle böyle demişsiniz demiş evet acilen çocuk cerrahiye götürün çocuğu bu zamana kadar nasıl fark etmediler demiş işgüzar. Neyse ben ertesi gün çapa çocuk cerrahi bölümüne götürdüm çocuğu doktur muayene etti ve bana döndü kim dedi bu çocuğun testisleri yok diye dedi bende sağlık ocağındaki doktor demiş dedim tutunca kayıyor bu çok normal bu da o zaman kaymış demek ki ikisi de yerinde duruyor yok çocuğun bir şeyi dedi. İçim rahatladı ama sağlık ocağındaki doktorun yanına da bir gidip göründüm.

Bir de daha geçen gün babaannesi götürdü doktor değişti tabii bu arada bu da çocuğun kalbinde üfürüm var demiş. Çocuk kardiyolojiye götürdüm hiçbir şey çıkmadı. Dediğim gibi götür tabii için rahat etsin ama bir şey çıkacağını sanmıyorum.