kubra5 Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2012 155 6 118 2 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kubra5 #1 Merhabalar ben deviasyon ameliyatı olmayı düşünüyorum. Sadece burun kemiğimi düzelttireceğim yani. İstanbul'da bildiğiniz iyi bir doktor var mı bunun için?
Merhabalar ben deviasyon ameliyatı olmayı düşünüyorum. Sadece burun kemiğimi düzelttireceğim yani. İstanbul'da bildiğiniz iyi bir doktor var mı bunun için?
kubra5 Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2012 155 6 118 5 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kubra5 #2 yok mu bilennn??
cileklijelibon Büşbüş ♥ Kayıtlı Üye 11 Ocak 2013 299 15 28 İstanbul 5 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kubra5 #3 Canım ben Dr. Muammer öztürk'e yaptırdım çok memnunum bütün hastaları da aynı şekilde saygı hastanesinde tavsiye ederim. Allah şifa versin :107:
Canım ben Dr. Muammer öztürk'e yaptırdım çok memnunum bütün hastaları da aynı şekilde saygı hastanesinde tavsiye ederim. Allah şifa versin :107:
kubra5 Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2012 155 6 118 5 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kubra5 #4 cileklijelibon .!.: Canım ben Dr. Muammer öztürk'e yaptırdım çok memnunum bütün hastaları da aynı şekilde saygı hastanesinde tavsiye ederim. Allah şifa versin :107: Genişletmek için tıkla... Canım çok teşekkür ederim en kısa zamanda gidip yaptırmayı düşünüyorum. Amin çok sağ ol
cileklijelibon .!.: Canım ben Dr. Muammer öztürk'e yaptırdım çok memnunum bütün hastaları da aynı şekilde saygı hastanesinde tavsiye ederim. Allah şifa versin :107: Genişletmek için tıkla... Canım çok teşekkür ederim en kısa zamanda gidip yaptırmayı düşünüyorum. Amin çok sağ ol
cileklijelibon Büşbüş ♥ Kayıtlı Üye 11 Ocak 2013 299 15 28 İstanbul 5 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kubra5 #5 kubra5 .!.: Canım çok teşekkür ederim en kısa zamanda gidip yaptırmayı düşünüyorum. Amin çok sağ ol Genişletmek için tıkla... Rica ederim canım. fiyatlarda çok uygun ben geçen sene yaptırdım çok cüzi bir rakama umarım hala öyledir
kubra5 .!.: Canım çok teşekkür ederim en kısa zamanda gidip yaptırmayı düşünüyorum. Amin çok sağ ol Genişletmek için tıkla... Rica ederim canım. fiyatlarda çok uygun ben geçen sene yaptırdım çok cüzi bir rakama umarım hala öyledir