yardım lütfen...

buneo

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
80
20
13
36
ben evlenip ayrıldım daha doğrusu henüz boşanamadım dava sürüyor..biri vardı benden çok etkilendiğini söyleyen bende etkileniyordum.iş adamıydı bildiğin,yaşadığım şehirde bilindik bir çok mağaza zinciri vardı onun dışında müteahhitlik,hayvancılık vs vs..bense muhasebeciyim.geldi benim karşımdaki boş ofisi tuttu.bi hata yaptım birlikte olduk,çokda pişman oldum sonra.daha sonrasında onu her gördüğümde kendimi çektim,ras gelmemeye çalıştım denk geldiğimde sadece meraba meraba oldu..şimdi taşınıyormuş beyfendi.ben başka birinden öğrendim.bişey söylemeye gerek var mı?yani taşınmadan yine denk geleceğizdir eminim..lütfen yaptığım yanlışla ilgili eleştiri yapmayın herşeyin farkındayım yaptığımın kötü olduğunu,yanlış olduğunu,hata olduğunu

Hayır birşey söylemene gerek yok. Herkes hata yapabilir, ve sen bunub farkındasınız. Hemen boşanmadan bir ilişkiye başlama, yanı bırak bir süre zaman geçsin. Bir kaç ay sabret. Sen anladığım kadar gencsin, dediğim gibi biraz sabret. Bir hata yapmışsın yine hemen aynı şeyi yapsan yine de hata yapmış olacaksın. Aynı hatayı yaparak yeni bir hataya düşme. Boşandıktan sonra bir süre sonra kimle istersen ne kadar istersen gezip tozarsın, kimse karışmaz sonuçta bekar biri olacaksın. Adam kaçmıyor eğer seni bu kadar çok seviyorsa kısa bir süre oda sabreder bekler, beklemezse de kendisi bilir. Dünya da tek erkek o değil, karşına illaki yine seni seven birileri çıkacak.

ben 25 yaşındayım..yaş farkımızda çok oda 39 yaşında.ben ayrılalı 1.5 yıl oldum zaten henüz bitmedi işte doğru söylüyorsun başka bir hataya düşmemem gerekli.onunlada olabileceğini sanmıyorum nedense,yani çok farklı hayatlarımız

Düşmese kızlarımız şu hatalara keşke, mesele boşanma davası sürerken başkasıyla olmak falan değil. Komple bekar olsan da fark etmez. statü ve para sahibi, antropoza girmek üzere olan klasik, yirmi-küsür-yaş kızlara takılan aç gözlü orta yaş adamı işte. Niyet belliymiş.
Birşey falan söyleme, uzaklaşsın gitsin.

Son düzenleme:
Hatalar insani guclendirir hepimizin hatasi yanlisi illaki vardir ama bunu delikanli gibi soyleyen cok az cesaretiniz beni etkiledi acikcaasi tabbim yardimciniz olsun kullarini hata yapmaktan yanlisa uymaktan korusun

Ne söyliyceksiniz anliyamadim biseyler yasamissiniz, pisman olmussunuz, kendinizi cekmissiniz yani uzaklastirmissiniz kendinizden, adamda artik anlamis demekki ve tasiniyor, eee sorun ne? Istediginiz bu degilmiydi? Oldugunca uzak olmak... Önünüze bakin artik...

Adamla gunu birlik munasebette bulunmussun ve sonrasinda bitmis adamin zaten iliski ciddi dusundugunude sanmiyorum seninde adama gidip herhangi birsey demen sacma olur ne demeyi planliyorsun ki zaten

Kimsenin sizi yasadiklariniz ile yargılamaya hakki yok sonuçta hepimiz insaniz ve kimse kimseden masum yada ustun değil. O yüzden ne yasarsaniz yasayin ama mutlaka aarkasında durun ve hatalarinizi da sahiplenin.. O adama da birşey demeyin. Niyeti ciddi olsa birliktelikten sonra size daha fazla deger verip ciddiyete adim atardi. O yüzden hiçbirşey söylemeyin ve onu görseniz dahi gormeyin bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…