yardım lütfen

nuray27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2012
270
42
4 kez tup bebek denedim bir bebeğim öldü 4. Denememde oldu suan 58 günlük bebeğim var ama ağlamasına dayanamıyorum ağladığını duyunca ona zarar vermekten korkuyorum tepkilerim sert oluyor 58 günlük bebeğe kızıyorum ve anlıyor için için ağlıyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum sakinleşince kendime çok kızıyorum ben bu bebeği 14 sene bekledim diye neler çektim diye

Merhaba güzel anne
sanırım tek bakıyorsunuz. size haftada bi kaç gün gelip yardım edecek kardeşiniz ya da birisini çağırın lütfen yükünüz hafifler. kızma duygusu oluyor malesef ama engellemek de senin elinde. şöyle düşün sen dediğin gibi 14 sene bekledin ve Rabbim sana bir emanet yolladı. Emanete o geçen yılları aklına getirerek bakmak gerekmektedir.o şu an karşında olmayadabilirdi. derin nefes al ve sakinleşip bebeğin yanına git tavsiyem nacizane

4 kez tup bebek denedim bir bebeğim öldü 4. Denememde oldu suan 58 günlük bebeğim var ama ağlamasına dayanamıyorum ağladığını duyunca ona zarar vermekten korkuyorum tepkilerim sert oluyor 58 günlük bebeğe kızıyorum ve anlıyor için için ağlıyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum sakinleşince kendime çok kızıyorum ben bu bebeği 14 sene bekledim diye neler çektim diye
yalnız kalmamaya çalış. sana pozitif enerji veren insanlarla bir arada ol, sohbet et, dertleş. havalar da düzelmeye başladı bebeğini al, dışarı çık.
ona yapacağın yanlış bir davranış onun hayatını etkileyebilir. ona kızmalarını da anlıyordur ve psikolojisini bozar. bebeğin olduğu için şükret, sakinleşmeden de onun yanına gitme. onu beklediğin günleri düşün.

Evlat sahibi olabilmek için yaşadığın zorlu süreçte biriktirdiklerin, şimdi öfke patlamalarının nedeni olabilir tatlım.
Bebeğinle sağlıklı ilişki kurabilmek için uzman desteği almanı öneririm nacizane.
Allah birbirinize bağışlasın.

X