Yardım lutfen

2135

Guru
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
316
598
Iyi akşamlar bayanlar...
Konumun bölümü burası degil biliyorum ama kısa sürede sonuca ulaşmak icin buraya yazıyorum.
Bugün doktorum bana; yumurtaliklarimda irili ufaklı cok Sayıda mikrokistim oldugunu söyledi. Bir Sürü de ilaç verdi. Yurt dışında yasıyorum ve buradaki doktorlara güvenmiyorum. Sizden ricam eğer İstanbul'da bu konuda uzman bir doktor biliyorsanız ismini ve adresini verirmisiniz?

Iyi akşamlar bayanlar...
Konumun bölümü burası degil biliyorum ama kısa sürede sonuca ulaşmak icin buraya yazıyorum.
Bugün doktorum bana; yumurtaliklarimda irili ufaklı cok Sayıda mikrokistim oldugunu söyledi. Bir Sürü de ilaç verdi. Yurt dışında yasıyorum ve buradaki doktorlara güvenmiyorum. Sizden ricam eğer İstanbul'da bu konuda uzman bir doktor biliyorsanız ismini ve adresini verirmisiniz?

Geçmiş olsun bizim buralarda yumurtalıklarda birden fazla kist varsa polikistik over kisti derler diye biliyorum yanılıyor da olabilirim yanlış yönlendirmek istemem benim tanıdığım ve alanında iyi bir Dr tanıdığım var ben de gidiyorum Bakırköy incirli de Dr Ferhat uysal kadın hastalıkları uzmanı

Teşekkür ederim. Doktorunuzun çalıştığı hastaneyi yada muayenehanesinin adresini yazabilirmisiniz? Randevu Alıp gitmek istiyorum. Cunkü istanbulu cok fazla bilmiyorum. Sabah uçağıyla gelip muayene olup aksam dönmek istiyorum.

Teşekkür ederim. Doktorunuzun çalıştığı hastaneyi yada muayenehanesinin adresini yazabilirmisiniz? Randevu Alıp gitmek istiyorum. Cunkü istanbulu cok fazla bilmiyorum. Sabah uçağıyla gelip muayene olup aksam dönmek istiyorum.
Ama öyle olmaz ki. Tahlil ister, test ister bir şeyler ister ve bu da bir kaç gününü alır..

Böyle olmaz canım,bir kaç gün ayırman gerek bazı tahliller aynı gün çıkabilir bazı tahliller ertesi güne kalabilir ultrason falan verebilirler aynı gün çekilmeye bilir.

Doğru söylüyorsunuz. Çocuklarım kucuk olduğu icin Dönmeyi düşünüyorum. Elbette Dediğiniz gibi ertesi güne sarkicaksa kalirim

Doğru söylüyorsunuz. Çocuklarım kucuk olduğu icin Dönmeyi düşünüyorum. Elbette Dediğiniz gibi ertesi güne sarkicaksa kalirim
1 haftayı bile bulabilir. Bazı tahlillerin sonuçları hemen çıkmıyor. Çocuklarınızla gelseniz olmaz mı?

Özel bir hastane ise 2 günde veriyorlar Teyzem ertesi gün almıştı. Ama yoğunluğa görede değişebilir tabi.

Özel hastane düşünüyorum. Atatürk Havalimanı'na yakın olarak Acıbadem hastanesini biliyorum.

Süreç uzayabilir 1 haftayı da bulabilir film ultrason ya da başka birşeyler olursa.

Özel hastane düşünüyorum. Atatürk Havalimanı'na yakın olarak Acıbadem hastanesini biliyorum.[/QUOTE

Cok yakın değil ama Şişli de doktor Engin Oral var. Metro ve metrobüs yapıp ya da havaalanin daki havaşla taksim yapıp gidebilirsiniz çok harika bir doktor. Profesör zaten kendisi ve öğretim görevlisi. Bende onu tavsiye ederim. Çok ilgilidir.

X