Yardım lutfen

Cnm ywrm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
1.130
832
53
Mrblar... kardesmn eşi hamile 7 haftalikmis bundan önce dış gebelik yaşadı şimdi de doktor düşük riskin war diyomus 2 gun kanamasi olmus ama simdi yok cok sukur kalp atislarinida duymus bi oneriniz Warsa yaparmsn strese giriyo abla düşerse Allahn bi bildqi war derim hemen size söylemek istemedm düşerse uzulursnz bnm hiç umudum yok falan dedi... Dış gebelikten sonra zor mu oluyo gebelik yaşayan war mi bu süreçte nelere dikkat etmeliyiz yardmlarnz için teşekkürler

Kafasını rahat tutsun düşecek diye bekler stresten çocuk kendini atar hemen. Bende düşük geçirdim şimdi yeniden hamileyim. Önemli olan Allaha sığınmak bir kere oldu diye hep öyle olcak değil. Benim kuzenim 9 ay kanama geçirdi nur topu gibi erkek doğurdu sadece bolca yatsın dinlensin 3 ayı doldurana kadar ve kafasını rahat tutsun tabi hep doktor kontrolünde olsun

bebek saglıklıysa kolay kolay bırsey olmaz saglıklı olmayan bebek duser oncelıkle onu soyleyeyım
sureklı dusunur strese gırerse daha kotu kendısı ıcınde bebek ıcınde...
tadını cıkarsın cok sukur bebegı olabılıryormus saglıklıda olacak ınsallah tadını cıkarsın :)

Bende dedm ablam yat kendini yorma hiç die kardesmde anlaysli saolsun yemeqni temzliqi yapıyo yatsın ben yaparım diyo maddi durumlari çok iyi deil devlet hastanesne gitmişler doktorda düşük riskin war deyince iyice strese girmiş bana hiç suna ye bunu ye deme di düşük riskin war sadece dedi diyo onada üzülms canm benim yasi da 20 daha 12 hafta dolsa bian önce gecicek Allahn izniyle

Kuzenimin eşi dış gebelik geçirdi. Sonra tekrar hamile kaldı sorun olmadı.
Abimin eşi de düşük yaptı. Şimdi maşallah çok akıllı ve sevimli bir çocukları var.
Kanama bende de oldu. Arkadaşımda da. Şu an durumumuz iyi çok şükür.

Kolay değil tabi ama kendisini sıkmasın rahat olsun. Herşey nasipse oluyor.

Doktor folik asit wermems bile inş insafa gelirde biraz daha ilgilenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…